[Ardahan MT]

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ardahan ili motosiklet grubu
Ardahan ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan bir ildir. 27 Mayıs 1992’de çıkarılan bir yasa ile Kars ilinden ayrılarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 75. ili olarak kurulmuştur.Doğusunda Gürcistan ve Ermenistan, Güneyinde Kars ve Erzurum, Batısında ise Artvin İli sınır teşkil etmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahibinden de arattırın bakalım bir tane motor varmı ardahanda satılık :D

Varmış :D rezil olduk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aye ardahanda ne iş görürsünüz. mende Karslıyam guvan olim.İstanbuldan TÜNAL DEMİRKAYA-CAPANORD/ özüne mukayet olasan kardeşim.

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
balam bende ardahanliyim hakket oralarda motor binen varmi? bazen Ardahana geliyerim fazla motor binen görmedim, motor grubi kuruldimi hiç haberim yog. Neyse birdaha oraya geldugumda dragstarimla gelürüm size karuşurum barabar gezarug.

Bu arada bayramunuz mubarek olsun , Allah kurbanlarinizi kabul etsin.

galiba ardahan ilinde bir tek ben varım bu forumda yomu kimse ardahanı canlandıralım biraz

Yazın Allah kısmet ederse gelicem Ardahan'a.Bende Azeri göçmeniyim,tanışmak isterim siz dostlarlar..:)

Ardahan'a dün geldim. Bugün işe başladım. Şimdi yavaş yavaş motorcular ile irtibata geçelim bakalım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bayramda oradayım inşallah, çayı olan varsa içerim bir bardak :)

Bayramda oradayım inşallah, çayı olan varsa içerim bir bardak :)

Olcay ordan Şavşat geç bir döner ye, Şavşat karagöl, Meydancık bölgesi mısırlı ya burası doğu karadeniz en doğusu. buralar şavşat bölgesinin en güzel yerleri vaktin varsa yaylarını kaçırma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar