Hani bazen yolda giderken içimizin havalandığı rampa vari kasislerden geçeriz, aracın, bagajının 50-100 cm arkasına 200 kg konulduğunda nasıl davranacağını kestirebiliyor muyuz bu tip yerlerde. Ya da virajlarda arka tekerlerin o momente karşı koyabilmek için revize edilmesi gerekmez mi? 120 kg motosiklet + profilden yapılmış bir konstrüksiyon var ortada, taşıyıcı 40-50 kilo illaki vardır tüm aparatlarıyla, zaten 15-20 kg ağırlıkta bir sistem o yükü taşımaz (karbon fiber vs olmadığına göre) .
Bende 2004 CRV vardı, stepnesi kapakta malum. Bisiklet taşıyıcısı tekere takılan tiptendi. Askı 10 kg, bisiklet 10, 20 kg yi arkada hissederdim giderken. 200 ü her ne şekilde koyarsam koyayım baya baya hissederdim sanırım. Oysa CRV 2 tona yakın. Egeayı bilemiyorum ama 1200 kg olsa, ağırlığının %17 si kadar bir yükü arkasından daha geriye bir yere koyunca ağırlık merkezi ne kadar yer değiştirmiş olabilir, bunun hesabını da yapmak gerekebilir..
Yanlış anlamayın, güzel bir çaba var, tebrik ederim ama bu noktalar test edilmeden çok sağlıklı olmayabilir gibi geldi bana...