Ben daha iyisini yaparım demiyorum.Bu yüzden eleştirmiyorum.Adam yapmış bişey sadece eleştiriyorsunuz.Yok haberler abartıyormuş izleme o zaman zorla mı seyrettiriyorlar.Haber yapanın işi bu herşeyi abartacak bunuda size mi soracak ?Kimseye zararı yok ama yararı da yok. Adam kendi çapında toplama bir araç yapmış kullanıyor. Sonra birileri gelip sanki çok büyük icatmış gibi haber yapıyorlar. O haberi yapan kişiler de biliyorlar bunun bir icat olmadığını ama işte laf olsun dikkat çeksin diye böyle saçma haberler yapıyorlar.
Yani burada dalga geçilen şey adamın toplama motosiklet yapması değil abartılı yapılan haberler.
Şimdi bu amcanın yaptığı kerpiç ahırı çok büyük bir mimari esermiş gibi haber yapsak, aklı başında birileri de çıkıp dese ki "Bu sadece bir ahır. bir önemi yok. etrafta çok daha iyi binalar var zaten" Diyebilir miyiz ki "Siz anca konuşuyorsunuz. Sizde yapın bişeyler de görelim"?
Umarım anlatabilmişimdir.
Ben daha iyisini yaparım demiyorum.Bu yüzden eleştirmiyorum.Adam yapmış bişey sadece eleştiriyorsunuz.Yok haberler abartıyormuş izleme o zaman zorla mı seyrettiriyorlar.Haber yapanın işi bu herşeyi abartacak bunuda size mi soracak ?
|
||||||||||
nc diye bi model vardı zaten