aprilla v.s. honda

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cezerye' Alıntı:
26000km dekiaprilla ya 3ytl dio sahibi.. cok uygun... suphe uyandiracak kadar uygun:D imm.. ilk motorum olacak, aletin temiz olup olmadigini anlasam, gidip aprillayi almak isterim.
cusse? gucluyum yav, tasirim aprillayi. eski kurekcilerden kim kalmis:D
ablacığım sen hondayı al.
bana da o aprilia yı satan vatandaşın adresini ver :damaaaam: (bu lafı, sakar şakir filminde; ali şen, sakar şakiri gardrop fuatın evine kitleyipte gece evde kavga çıktığını duyunca bahçe parmaklıklarının ardında çömelmiş vaziyette ellerini ovuşturarak söylemiştir vede ben bunu internet camiasına kazandırmak isterim) :queen:

bu gidisle oyle olacak.. ben hondayi, sen aprillayi tigermbz.

butun sevkimi kırmayi basardilar(aynı forum,farklı konu,baska baslık-siz bosverin). az daha sen guclu motor kullanamazsin derlerse, bisiklet bile kullanamiicam..
akıllıya 1000 kez deli dersen "deli" olurmus ya..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Çok alınmayın bence, motorcular kaba saba insanlardır. Tütün çiğner, sarhoş olurlar bol bol. :)

Çok üstelemeyin, yapacağınız belli eğer acemiliği en az zararla atlatmak istiyorsanız. Bir sürü deneyimli arkadaş var onlardan biriyle kendinize uygun fiyatlı bir ikinci el bulur acemiliği attıktan sonra asıl motorunuza karar verirsiniz. Bence :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben 174 cm cm boyunda orta yapılı biriyim almadan önce alışmadan kullanılır sanıyordum ama zormuş gerçekten. cbr nin aynısı motor kullanıyorum o bile zor geliyordu başlarda.
aslında istanbulda olsam benim kuba 150 cc racingi sen alırdın(honda cbr 125 in aynısı yalnız motor 150 cc lik ve çin malı tabi yeni daha 750 km de 1 aylık)
son sürat konsunda beni pek tatmin etmiyor (130 km civarı) ve aprilia yı herzaman sevmişimdir aslında bu motoru almadan önce çok aradım 3000 ytl civarı temiz aprilia ama denk gelmedi, ben de çokda istemeden bunu aldım.

seçim senin ablacığım ama honda derim...:cat: çünkü 1,5 sene sonra satacağını söylüyorsun... o zamana kadar aprilla sana dayanmaz bence... :rendeer: :rendeer: :):):)

Ya ablacım sen reklamları boşver Honda Cbr 125 Çin de üretilir. Düşünsene satan adam niye satıyor 1600 km de motosikletini. Ayrıca Hondanın 2.el fiyatını göremedim zaten sıfırı 4.800. Aprilia italyan malı ve italyada üretilir. 26.000 km az km değil ama kalite ve görüntülü bi motosiklet. Ayrıca motosikletini park ettiğinde etrafındaki bakışları düşüncen. Sen bayansın. Seçenek 1: Bayan motosikletli altında Honda Cbr 125
Seçenek 2: Bayan motosikletli altında Aprilia rs 125
ya böle bişeyi karşılaştırmak bile abes elbette seçenek 2. iddialaşmak isteyen dener. Ben 1986 dan beri motosiklete binerim. 26.000 de Aprilia 1600 de Hondaya her zaman tercih ederim hemde her zaman. Motosiklet aynı zamanda bi görüntü işi. Rs 125 sadece sürat olarak değil görüntü olarak da en az 2 kat fark atar. Sen gözüyle Rs 125 i görmemişlerin lafına bakma ablacım.

cezerye bence acemiliğini atacağın en iyi motor yamaha ybr 125 tir tavsiye ederim hele bide siyah oldumu felaket saygılarımla kazasız dileklerimle

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Ablacım hesap ortada km olarak kalite olarak ve marka olarak Honda daha öne çıkıyor belki bulunduğunuz şehirde aprillanın servisleri olabilir ama çoğu yerde yok.
tigermbz' Alıntı:
birşey soracam 2 zamanlı da olsa 26000 km öyle ahım şahım bir mesafe değil. bu kadar kolay mı yıpranıyor bu motorlar.
Sence kaçbinde motor yıpranabilir Kardeş araba gibi görme olayı bu sınıf motorlarda max 30 35 bin vivarı gider zaten satacak arkadaşta eminim motor geldiği için satıyodur. 1600 nerdeee 26000 nerde

roze; ne alırsan al mutlaka boy kilo oranına dikkat etmelisin. bu yüzden motora oturabilmeli (kursu bitirdinmi bilmiyorum )ve mümkünse test etmelisin. bende geçen yıl ilk kez geldiğinde fuarda (daha gelmeden beğenmiştim) cbr 125i görme şansına erişmiştim hatırlıyorum neredeyse 30 kez oturmuştum ve foto çektirmiştim değişik açılardan ve motorun altımda çok kuçuk kaldığı hatta rahatsız edecek derecede bacaklarım dizlerden açı yaptığını fark ettim.küçüktü yani. benim boyum 1:74 tü en son :) sen eğer bu boydan kısaysan alabilirsin CBR 125 özellikle 160-170 boydaki 55-65 kilodaki kullanıcılar için ideal.zaten geçen yıl yabancı bir sitede hondanın 17yaş -yeni başlayan yada küçük boy ve kilodaki kullanıcıları için çıkardığını yazıyordu.honda 4 zamanlı(2 zamnlılar sorunludur,yağ yakar havayı çok daha fazla kirletir),su soğutmalı(daha iyi bir soğutma ve uzun yol performansı),yarış tipi fakat büyük motorlar kadar rahatsız değil.kısacası tavsiye ederim.çok araştırdığım bir model olduğu ve kapıdan döndüğüm için ayrıntılı bilgi için özelden msj atabilirsin.(özelden msj ına cevap attım fakat sanırım ileti almayı kapatmışsın )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar