aprilia mı piagio mu derken hondayı aldım:)

ps150i mi bugun aldım sizlerle paylaşmak ve tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkür etmek istedim teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

birde mont almak istiyorum tavsiyeesi olan varsa paylaşırsa sevinirim

hayırlı olsun babamda ps düşünüyo aklına koymuş alcak:)güzel motor verilerine göre güçlü...

resimleri eklersen daha güzel olur:)

senin almaktan vaz geçtiğin aprillayı ben alıcam galiba :mrgreen:

inşallah alırsın allah gonlune göre versin ben parça sıkıntısı yaşamaktan çekindigim için vazgeçtim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

güzel motor gerçekten en kısa zaman da resimleri eklerim tekrar teşekkür ederim :))

inşallah alırsın allah gonlune göre versin ben parça sıkıntısı yaşamaktan çekindigim için vazgeçtim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

güzel motor gerçekten en kısa zaman da resimleri eklerim tekrar teşekkür ederim :))
yurt dışı sitelerinden parça sorunununu çözerim diye düşünüyorum yoksa servise gidecek olsam yandım..

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin inşallah.

amin cümlemize

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

açıkçası benim yurd dışında iki kardeşim yaşadıgı halde ben çekindim hoş atla deve degil ama ben hondayıda çok sevdiğim için benim vazgeçmem 15 günde oldu bitti:) ama bildigim tek birşey var oda hem gönlüne hemde kesene uygun olanı almak.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar