- Motosikleti
- Triumph Trident 660
- Konu Yazar
Benim kusağım ve alt kuşağım entelektüel bilgi birikime çok heves duymuyor ya da benim cevremde yok sadece ünide vardı ünide biteli yıllar oluyor. Ailenin de çok büyük etkisi var,cocuğa bir birey olduğunu hissettererek büyütebilirsen o çocuktan bir şey oluyor. ancak belirli bir yaştan sonra entelektüel bilgi birikim sahibi olmayı tercih etmek bizim elimizde.evet ana baba veya millet ile çok alakası yok zaten 20 yaşına gelmiş bir insan kendini geliştiremiyor ise ana babasına birşey demek haksızlık olur ne yapacak babası elinden tutup berber'emi götürecek
hatta bi adam var berberlere kaptıran çocuğu böyle traş yaptı diye sıfır 1 modeli
zaten bahsettiğimiz herhangi bir etnik köken de değil burada'da fazlaca var o model keko olmayan yer yok ki
benim bahsettiğim genetik tr ile alakalı
Stajyerimiz var çocuk 17 yaşında keko değil efendi saygıyı bilen birisi ama hedef,hayal soruyoruz yok diyor sadece oyun konuşabiliyoruz onun dışında bir konuda bilmiyorum diyor maası yatınca tek etkinliği burgere gidiyor arkadasları ile.
Bir akrabamız var kızı liseye geçecek hedef soruyoruz kardiyolog olmak istiyorum diyor ben o yaşta çogu erkek gibi polis olmak istiyorum derdim hahah