Apaçilerdeki ki tutku

Motosikleti
Triumph Trident 660
evet ana baba veya millet ile çok alakası yok zaten 20 yaşına gelmiş bir insan kendini geliştiremiyor ise ana babasına birşey demek haksızlık olur ne yapacak babası elinden tutup berber'emi götürecek
hatta bi adam var berberlere kaptıran çocuğu böyle traş yaptı diye sıfır 1 modeli :ROFLMAO:
zaten bahsettiğimiz herhangi bir etnik köken de değil burada'da fazlaca var o model keko olmayan yer yok ki
benim bahsettiğim genetik tr ile alakalı
Benim kusağım ve alt kuşağım entelektüel bilgi birikime çok heves duymuyor ya da benim cevremde yok sadece ünide vardı ünide biteli yıllar oluyor. Ailenin de çok büyük etkisi var,cocuğa bir birey olduğunu hissettererek büyütebilirsen o çocuktan bir şey oluyor. ancak belirli bir yaştan sonra entelektüel bilgi birikim sahibi olmayı tercih etmek bizim elimizde.
Stajyerimiz var çocuk 17 yaşında keko değil efendi saygıyı bilen birisi ama hedef,hayal soruyoruz yok diyor sadece oyun konuşabiliyoruz onun dışında bir konuda bilmiyorum diyor maası yatınca tek etkinliği burgere gidiyor arkadasları ile.
Bir akrabamız var kızı liseye geçecek hedef soruyoruz kardiyolog olmak istiyorum diyor ben o yaşta çogu erkek gibi polis olmak istiyorum derdim hahah

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bunu genetik olarak nitelendirmek ırkçılık olur.
Genelde bu malum saç traşlı tiplerin hepsinin kürtler olduğu varsayılıyor ama öyle değil. Ben Trakya'da yaşıyorum, burada da var o malum saç traşlı apaçi tipler, kültür aynı ama buradakilerin bir kısmı romanlar, diğerleri de bildiğin Trakya'lı, sarışın mavi gözlü tipler bile var ama şekil aynı, tavırlar aynı. Bu toplumdaki artan cehalet ve yozlaşmanın ekonomik çöküntü ile birlikte yol açtığı bir sonuç.
Berber Kürt'tür belki de. 😆

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tutku değildir o ne sürdüklerini bile bilmiyorlardır motosiklet aşkıyla yanıp tutuştuğundan değil en ucuz ve biraz ŞeQiL ulaşım aracı olduğundandır

Motosikleti
Ns200 15"
Benim kusağım ve alt kuşağım entelektüel bilgi birikime çok heves duymuyor ya da benim cevremde yok sadece ünide vardı ünide biteli yıllar oluyor. Ailenin de çok büyük etkisi var,cocuğa bir birey olduğunu hissettererek büyütebilirsen o çocuktan bir şey oluyor. ancak belirli bir yaştan sonra entelektüel bilgi birikim sahibi olmayı tercih etmek bizim elimizde.
Stajyerimiz var çocuk 17 yaşında keko değil efendi saygıyı bilen birisi ama hedef,hayal soruyoruz yok diyor sadece oyun konuşabiliyoruz onun dışında bir konuda bilmiyorum diyor maası yatınca tek etkinliği burgere gidiyor arkadasları ile.
Bir akrabamız var kızı liseye geçecek hedef soruyoruz kardiyolog olmak istiyorum diyor ben o yaşta çogu erkek gibi polis olmak istiyorum derdim hahah
Ailelerin bir çoğunun çocuklarının hedefe saygılarıda yoktur, Bursa'da bulunan mentalite sigortalı fabrika işçisi olmak en üst düzey bir olay, zaten Bursa'da çalışan bir çok insan fabrika işçisi.

Bir şey üretmeye çalışanlara ve kendini geliştirmek isteyenlere maalesef yeteri kadar saygı göstermiyorlar ve destek çıkmıyorlar. Hatta çocukları ne ile uğraştığının farkında bile olmadan eleştirip öğrenme zorluğunun üstüne birde motivasyon problemi üste çıkıyor.

Bizim ülkemizdeki evliliklerin %95 toksik ve zehirliler, bu aile bireyleri kendi öfkelerini ve eksikliklerini hayata yeni başlayan gençten çıkartıyorlar, sonuç olarak başarısız bir toplum ortaya çıkıyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ailelerin bir çoğunun çocuklarının hedefe saygılarıda yoktur, Bursa'da bulunan mentalite sigortalı fabrika işçisi olmak en üst düzey bir olay, zaten Bursa'da çalışan bir çok insan fabrika işçisi.

Bir şey üretmeye çalışanlara ve kendini geliştirmek isteyenlere maalesef yeteri kadar saygı göstermiyorlar ve destek çıkmıyorlar. Hatta çocukları ne ile uğraştığının farkında bile olmadan eleştirip öğrenme zorluğunun üstüne birde motivasyon problemi üste çıkıyor.

Bizim ülkemizdeki evliliklerin %95 toksik ve zehirliler, bu aile bireyleri kendi öfkelerini ve eksikliklerini hayata yeni başlayan gençten çıkartıyorlar, sonuç olarak başarısız bir toplum ortaya çıkıyor.
Buradaki çogu büyüklerim bana katılmayacaktır yanlıs bulacaktır belki ama yukarı yazdıklarindan dolayı hâlen ailemin çatısı altında yaşasamda evde rus romanlarındaki kiracılar gibi yaşıyorum 🙃

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
beni kandırdılar ne güzel antalyada ev tutmuştum üniversite okuyordum gel dediler memlekette oku motor da alırız dediler cfmoto aldılar :(

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir de bu sayfaya her girdiğimde Osman Aga'nın koyduğu Youtube videosu neden otomatik olarak çalmaya başlıyor?
Youtube ile ilgisi yok. Dailymotion sitesinin itneliği. Cumhuriyet gastesi haberi oradan yayınlamış.

Motosikleti
600RR
Bunu genetik olarak nitelendirmek ırkçılık olur.
Genelde bu malum saç traşlı tiplerin hepsinin kürtler olduğu varsayılıyor ama öyle değil. Ben Trakya'da yaşıyorum, burada da var o malum saç traşlı apaçi tipler, kültür aynı ama buradakilerin bir kısmı romanlar, diğerleri de bildiğin Trakya'lı, sarışın mavi gözlü tipler bile var ama şekil aynı, tavırlar aynı. Bu toplumdaki artan cehalet ve yozlaşmanın ekonomik çöküntü ile birlikte yol açtığı bir sonuç.
sen trakyanın neresinde yaşıyorsun abicim,dediğin gibi malumlar trakyamızın içine etti ama biz hep kendi kültürümüzü koruduk ve dışarıdan geleni dışladık,hatta bizim köy dışarıdan gelenlere 500 metre yer bile satmadı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
sen trakyanın neresinde yaşıyorsun abicim,dediğin gibi malumlar trakyamızın içine etti ama biz hep kendi kültürümüzü koruduk ve dışarıdan geleni dışladık,hatta bizim köy dışarıdan gelenlere 500 metre yer bile satmadı
BUrada gördüğüm tipler buranın yerlileri malesef.
Yani olay ırk meselesi değil, tüm ülkede yayılan kültürün buralara da bulaşmış hali.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
D400
Burada kış geldi sezonu kapatıyorum, içlik tavsiyesi,ısınma konulu baslıklar her dönem açılırken sanki bunlarda üşüme denen kavram yok, evet ben de üsümekten keyif alıyorum soguk havada sürmek benimde hoşuma gidiyorda bu apaçiler 200 cc tek silindir cakma egzozlu motosikletleri ile kasksız eldivensiz gündelik montla geziyorlar.
Cadde üzerinde oturduğum için sese alışığımda bu havada ekipmansız mahallede ehliyeti olmadığı için turlayanlara anlam veremedim

boşver boşver doğal selleksiyon hava kötü yerler kaygan. sayıları azalır.

Benim cok anlamadigim sey su: bu kekolar, apaciler vsler sanki sozlesmis gibiler ya da ayni torna tezgahindan cikmis gibiler; memleketin her yerindeki bu tipler hep ayni sekil giyinip ayni tarz danslari davranislari sergiliyorlar. Bu senkron nasil oluyor anlamadim bi turlu.
fakir ve cahil olanlar ile zengin ve cahil olanlar hep aynı tarz giyiniyor yaw

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençlerin bir kısmında Abd'deki gangsta zencisi olmaya özenmek var. Onlar nasıl kendilerine göre bir stil benimsemişler, bizim denyo gençlik de o anlama gelen ama daha fakir soslu bir stil sahibi oldular.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
BUrada gördüğüm tipler buranın yerlileri malesef.
Yani olay ırk meselesi değil, tüm ülkede yayılan kültürün buralara da bulaşmış hali.
Mesele ırk değil kültür meselesidir. Genetiğin (temel / asgari düzeyde) bu konularla zerre ilgisi yoktur. Boktan olan genler değil kültürdür.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Burada kış geldi sezonu kapatıyorum, içlik tavsiyesi,ısınma konulu baslıklar her dönem açılırken sanki bunlarda üşüme denen kavram yok, evet ben de üsümekten keyif alıyorum soguk havada sürmek benimde hoşuma gidiyorda bu apaçiler 200 cc tek silindir cakma egzozlu motosikletleri ile kasksız eldivensiz gündelik montla geziyorlar.
Cadde üzerinde oturduğum için sese alışığımda bu havada ekipmansız mahallede ehliyeti olmadığı için turlayanlara anlam veremedim
Hava 2 dereceyken E5'te bir hayli böylelerine denk geldim. Romatizma, boyun sertleşmesi, yüz felci riski...
Motosiklet kaliteli ekipmanla keyifli. Soğukta arabadaymış gibi sıcak sıcak gezemedikten sonra keyfi kaçıyor açıkcası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar