Antalyadan selamlar arkadaşlar

yav sende bugunden beri elim kırık dion noldu hayırdır motordanmı düştün gecmiş olsun bu arada

boku bokuna kırıldı motordan düşmedim
pazar akşamı bi kavga ayırırken belimin üstüne ters düştüm
elimde yere çok ters temas etmiş
sonuç 1 ay alçılıyım :(

boku bokuna kırıldı motordan düşmedim
pazar akşamı bi kavga ayırırken belimin üstüne ters düştüm
elimde yere çok ters temas etmiş
sonuç 1 ay alçılıyım :(
pes yani harbiden yoktan yere kırılmış 1 ay gecmez şimdi.geçmişolsun olucagı varsa oluyo işte

kırık olmasaydı p.tesi işe başlayacaktım.kaderde varmış artık

ya sorma ben o konuda neler cektim kendi dükkanım vardı bitane s... adam yüzünden hastanelik oldum dükkan neym daha toparlıyamadım.
kafadan motoruma girdi tek şeritli yolda soruyorum niye daldın bana diye arkandaki araba gelmeden gecmek istedim diyo utanmadan.ayak 4 yerden pert platin vs hala katur kutur ediyo yürürken :)

ya sorma ben o konuda neler cektim kendi dükkanım vardı bitane s... adam yüzünden hastanelik oldum dükkan neym daha toparlıyamadım.
kafadan motoruma girdi tek şeritli yolda soruyorum niye daldın bana diye arkandaki araba gelmeden gecmek istedim diyo utanmadan.ayak 4 yerden pert platin vs hala katur kutur ediyo yürürken :)

adı başında kaza geliyorm demez ama boyle acayip şeylerden oluncada sinir bozuyor.seninkide çabucak iyileşir umarım.baya ciddi bi kaza atlatmişsın

adı başında kaza geliyorm demez ama boyle acayip şeylerden oluncada sinir bozuyor.seninkide çabucak iyileşir umarım.baya ciddi bi kaza atlatmişsın

saol ama benimki iyileşti cok oldu yani dedigin gibi ya aşırı hız yapsak yada kavgayı biz etsekte başımıza bizden ötürü bi sorun gelse gam yemicez tın tın giderken güm gözü bi acıyon yerdesin gögyüzü ve degişik suratlar sana bakıyo :) sonra bu suratlar hemşire doktor derken ışık :D devam edio :p

a.s biraz tanıtsaydın kendini

antalya merkezden katılıyorum.bu sene cbr 250 almayı düşünüyorum biraz nakit sıkıntım var.(belkide pcx) yeni başlamadım motosiklete 4 sene kullandım şimdi 2 sene aradan sonra iyi bir motosiklet almayı düşünüyorum bu şekilde :) geçmiş olsun bu arada

hoşgeldin antalyalı geçmiş olsun kask takar mısın?

antalya merkezden katılıyorum.bu sene cbr 250 almayı düşünüyorum biraz nakit sıkıntım var.(belkide pcx) yeni başlamadım motosiklete 4 sene kullandım şimdi 2 sene aradan sonra iyi bir motosiklet almayı düşünüyorum bu şekilde :) geçmiş olsun bu arada

cbr var bende siyah 250 r 7500 de manavgat plaka ilgilenirsen özel msj at

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar