Antalya Suzuki Gn125

03.08.2018 Cuma sabahı 2005 Suzuki Gn125 kırmızı motorum Balbey Mahallesinde evin önünden çalınmış. Sol aynası çatlak, depo üzerinde deri koruma parçası var ve lastikleri dişli. Gereken tüm işlemleri yaptırdım polis ve trafikten ancak yardımınız olabilecek bir şey olursa sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim keşke bir fotoğrafını koysaydin öyle daha iyi tanırız

Bakacağım şimdi siteye resim eklemeye aceleyle görememiştim. Hocam coğrafyacı mısınız?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-antalya-calinti-suzuki-gn-125-593830149/detay/

Böyle bir ilan açtım ayrıca hemen. Fotoğrafı mevcut motorun burada.

Zeytin köye baksana. büyük ihtimal benzin biter biyere atar geçerler.

fotoğrafıda ben koyayım

Eyvallah çok sağol. Evet herkes aynı şeyi söylüyor. Orada yaşamış oraları bilen bir tanıdığımıza ulaştık. Yine de aklına gelen bir yer olursa bakmamı önerdiğin araştırayım kardeşim.

Eyvallah çok sağol. Evet herkes aynı şeyi söylüyor. Orada yaşamış oraları bilen bir tanıdığımıza ulaştık. Yine de aklına gelen bir yer olursa bakmamı önerdiğin araştırayım kardeşim.

hal civarları, sütcüler, güneş mahallesi, şafak mahallesi.

Biz zamanında sarı suda bulduk atıp geçmişler. Bi arkadaşımda larada atılmış halde bulmuştu. Garantisi yok tabi ama inş bulunur. bende bakınarak gezicem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar