Antalya Doyran Göleti 50 KM lik Parkur

Bugün hava 21 derece olacağını anlayınca kahvaltımı dışarıda açık alanda yapmak için Antalyaya yakın yer olan Doyran Göletine gitmeyi vekahvaltımı orada yapmaya karar vermiştim.

İşte Rota....

Motosiklert sevgisi beraberinde yolculuklar ne kadar kısada olsa korumalıkları sürüş öncesi takmayı gerektiriyor..

Ancak yolculuk yada Doyran Göletine gitmek zor ve uzak değildi... Yaklaşık 25 KM merkezden dışarıda Çakırları geçince..

En nihayet Doyran Göleti Tabelası... Yolu şaşırmamışım... O0

İşte Burası... Ancak sanırım yukarıya biraz daha tırmanmam gerekecek gibi... Heyecanlanıyorum.. :hopala:

Aman Allah'ım.. :sok: :cene: Gördüğüm manzara karşısında şok geçiriyorum.. Gölet yaklaşık 100 m aşağıda.. Resimdeki akan su göleti besleyen dere; gölet yokolduğu için şelale olmuş çağlıyor.. :(

Güya göletteki su seviyesi yaklaşık 1.000.000.000 metreküp artarsa buradan tahliye edilecekmiş... Gölet kaybolmak üzere... :-X

Neyse diyorum; kahvaltımı yaklaşık 100 m aşağıdaki suya bakarak yapıyorum.. Canım sıkılmıştı.. :'( :'( :'(

URL=http://imageshack.us]
dscn6139fr7.jpg
[/URL]

Çayımı yudumlarken uzaktaki Antalya manzarasına bakıyorum.. "İnsanoğlu bu kadar kaynakları tüketebilir mi?" diye kendi kendime soramadan edemiyorum.. Kaç milyon ton su... Çok ciddi.. Resimde işaretli olan yer Antalya..

Sonra gazı açtığım gibi Kemer'e kaçıyorum.. Çünkü motor sürürerken en zevk aldığım yol o yol.. Orada bir bezinlikte bir Goldwing ci ile tanışıyorum.. Heyhat! Adam gidince fotograf makinem aklıma geliyor..

İyi Haftalar.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
akdeniz bölgesi hala gaz kesmiyor....
inşallah diğer bölgelerde de hava durmu dzüelince canlılık başlar

kazasız sürüşler dilerim, gezlerinizin devamını bekliyoruz ;)

gez hocam gez, biz anca okuruz başka bi nane yediğimiz yok:pr:. gene buradaki havaya da şükür. dün haberlerde gördüm istanbulda yine fırtına olacakmış. memleketin diğer bölgelerine bakınca gerçekten kışın Akdeniz bir başka güzel.

çok güzel bir gezi olmuş kemer'e gitmek için çakırlar'ın içinden mi geçtiniz..

Yorum yazıp iyi dilekleriyle katılan tüm motosikletseverlere teşekkür ederim...:rendeer:

walla havalar git gide güzelleşiyor antalya haydi hazırmısınız gezmeye :)

Hocam geziyi seven birisin sanırım emeğine sağlık diğer geziler içinde yolun açık olsun :rendeer:

Abi ''Parkur'' yazınca bi an heyecana geldim :D acaba motokros parkurunu mu yaptılar diye ama sevincim kursakta kaldı :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar