Ankara'dan Selamlar...

Selamlar arkadaşlar...

Uzun yıllar aileyi ikna edemediğim için üyelik tarihim çok eski olmasına rağmen gönderi sayım yok diyebilirim. :) Evlenip barklanınca hanım da motosiklet sevenlerden olunca bir cesaret arabayı satıp motosiklet dünyasına giriş yapmış bulunmaktayız. İkinci ele araba piyasasından dolayı güvenim yok. Hem bu nedenle hem de trafiğe daha kolay adapte olabilmek adına sıfır Honda Dio aldık. Motosiklet ile uzun yol yapma istediğimizden dolayı yaza doğru değişiklik gelir gibime geliyor ama şimdilik 110'luk scooterla aranızdayım.

Bu arada adım Burak, Ankara'da yaşıyorum ve 28 yaşımdayım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldin Burak. :)
Dio'yu keyifli sürüşlerde kullanmanı dilerim. :cat:

Hoş buldum, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Dio konusunda da memnunum yakıt, şehir içi kullanımı vs. tatmin etti 500 km'de olsa bile ama tek düşündüğüm ufak tefek hafta sonu gezilerinde bizi üzer mi eşimle birlikte kullanacağım için.. Çok yeni bir model olduğu için uzun kullanım incelemeleri de bulamadım açıkçası çok fazla..

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Adaşım hoş geldin. Ankara’dan selamlar.

Teşekkür ederim üstad, buraların hayırlı olsuncusu sizmişsiniz şeref verdiniz :)

Rica ederim dostum,

Dilimiz döndüğunce hayirliyoruz..:cherry:

Maksat,tüm arkadaslarin kullandigi motorun marka model ayirmaksizin kazasiz belasiz bu tutkusunu yaşamasi..

Son düzenleme:

alt

Merhabalar bende Ankarayım 115 lik motor sahibiyim.Hafta sonları gezi planınız olursa haberleşelim.Kamplı ve günübirlik turlara varım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar arkadaşlar...

Uzun yıllar aileyi ikna edemediğim için üyelik tarihim çok eski olmasına rağmen gönderi sayım yok diyebilirim. :) Evlenip barklanınca hanım da motosiklet sevenlerden olunca bir cesaret arabayı satıp motosiklet dünyasına giriş yapmış bulunmaktayız. İkinci ele araba piyasasından dolayı güvenim yok. Hem bu nedenle hem de trafiğe daha kolay adapte olabilmek adına sıfır Honda Dio aldık. Motosiklet ile uzun yol yapma istediğimizden dolayı yaza doğru değişiklik gelir gibime geliyor ama şimdilik 110'luk scooterla aranızdayım.

Bu arada adım Burak, Ankara'da yaşıyorum ve 28 yaşımdayım.

Hoşgeldiniz. Ne mutlu size ki eşinizle beraber aynı tutkuyu paylaşıyorsunuz.

Dio iyi bir seçim olmuş. Youtube ta Can Karaman' ın Dio ile testleri var. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar