ohyeah Katılım 20 May 2005 Mesajlar 343 27 Kas 2005 #21 motorum burda olsa bişeyler yapalım dicem ama malum işte biliyosunuz burda değil
vebengeldim Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 21 10 Nis 2008 #22 Merhaba arkadaşlar VE aranıza BEN de GELDİM.Ankara aydınlıkevlerdenim. Toplanıp bi organize yapalım derim.Gezi piknik vs.
Merhaba arkadaşlar VE aranıza BEN de GELDİM.Ankara aydınlıkevlerdenim. Toplanıp bi organize yapalım derim.Gezi piknik vs.
Bin9yüz85 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Ara 2007 Mesajlar 1,685 10 Nis 2008 #23 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ankaralılara Ankara MT den ulaşabilirsin :cat:
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 11 Nis 2008 #24 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: MT Ankara başlığına . Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: MT Ankara başlığına . Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın