[Ankara - MT]

90 km civarına çıkabiliyorsan elbette :) Çıkamıyorsan da başka gezilerimize gel daha iyi olur. Yolumuz uzun çünkü biraz ivmeli gitmemiz lazım. Otobandan gideceğiz zaten bir müddet.

o zmn benim icin de zor olacak bu gezi.. :p

evet abi gitmiyo artik 125 cc lik canavarcık :mrgreen:

Shakulin

Nasıl gitmez abi, düz yolda 100 km sürate zart diye çıkıyor o senin motor :)

Artık ben de ehliyetliyim, jandarmaların önünden salına salına geçeceğim :p
Oley ya, çok güzel oldu bu iş. Hadi nereye gidiyoruz şimdi :)

evet cikiyor da.. fazlasi da tehlikeli di mi yaw..

enduro-touring bisi lazim dusuk cc olaraktan yaw.. R tehlikeli bisi..
:)

Shakulin

Fazlasına çıkmayacağız zaten. Kafe's çıkışı hemen sağa dönüp İstanbul yoluna çıkacağız. Ordan otobana gireriz. Otoban için 90-100 civarı gideriz. Kızılcahamam çıkışına kadar gittikten sonra normal yol zaten 70-80 le gideceğiz ordan uzunca bir süre.

Prometheus hocam o zaman ben 15 inden sonraki ilk gezinize katılıyorum allahtan bi mani çıkmazsa.. Yalnız şu 90 olayı tam bana göreymiş, zira benim motor için 90 üstü rüya gibi,zavallıcık o hızları hayal meyal hatırlıo :)

Bu arada gezi başlıkları nerde oluyo ben hiç dikkat etmemiştim,linki verince gördüm ilk defa ::deliir::

Son düzenleme:
Yakın geziler için hız sorun değil. Uzak geziler için de bizden bir 15-20 dakika erken çıkarsınız. Haftalık toplantılara gelin de orda ayarlarız :cat:

Tamamdır işlerimi bitirdikten sonraki ilk toplantıya koşa koşa gelicem.. Yok yok motorla gelcem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazlasına çıkmayacağız zaten. Kafe's çıkışı hemen sağa dönüp İstanbul yoluna çıkacağız. Ordan otobana gireriz. Otoban için 90-100 civarı gideriz. Kızılcahamam çıkışına kadar gittikten sonra normal yol zaten 70-80 le gideceğiz ordan uzunca bir süre.

pro dayııııııııı, sen hep böle kafes ıcındemı gezı yapcan....

kafes== 4 teker :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kusura bakma bahadinli :p Ne yazık ki öyle olacak gibi görünüyor.

gercı bende aynı durumda sayılır gıbıyım :cherry:

motor var ama ne yuzune bakan var ne yanına gıden var..ne de elıne anahtarı alıpta yanına yanasan.....
:pr: :pr: :pr: :pr:

Selam arkadaşlar
bi konuda yardıma ihtiyacım var ankarada nikelaj kromaj yapan bildiğiniz bir yer varmıdır ?
teşekkür eder keyifli sürüşler dilerim

Net adres bilmiyorum ama ostimde birkaç tane olduğunu biliyorum.Ostime gidip orda sorarsan bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar