Ankara Fuar görüntüleri

alıntıya devam...

baco' Alıntı:
Eveeeet işte benim nacizane cep telefonumla çektiğim resimler.. fotograf makinem arkadasta kaldığı için bununla idare ettik
bu benim almak istediğim derbi gpr 125 ama ilk önce bi asya alıcam bu daha sonra...

asıl resimler bunlar deil umarım arkadaslar bir an önce yuklerde hep beraber bakarız...

işte karşınızda ankara mt

ninyada arkadaki nudeyi test ediyor :)

meşhur kawasaki ninja

honda hayat onda :p

bu alet suzikinin choperı gerçekten kocaman ve göz kamaştırıcı bi alet

buda ninja

ninja

işte suzikinin 800cc lik canavarı

bu arkadasta atv tanıtıyodu

olay mahalinden genel bi görünüm

buda bölee bi foto işte..

bu alet sadece woferdan oluşuyor içerde koltuk yok ama tesisat var :p
içinde oturmak kulak sağlığına zararlı

suziki standından bi gorunum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam nası yapacağım o yönlendirmeyi?

watercolours' Alıntı:

eline sağlık..
Diğer fotoları da yarın ekleyeceğiz.

Ek bilgi : Fuara gelip önce ayrılan arkadaslar oldu. Onların mail adreslerini alamadık. Ya buraya yada bana pm den mail adreslerini gönderirlerse onları da ekleyelim listeye. Gelememiş olanlarıda bekliyoruz.

Sevgiler..

ninya kardes siz gittikten sonra biz 2 saat falan daha gezdik cahit abiyle o arada çektim bu fotoları :):):)

düzeltmeyi aktarmamışım... o suzuki 800cc var ya, ne 800cc, ne de suzuki. vn1600 yazıyordu. internetten aratınca kawasaki çıkıyor. :)

watercolours' Alıntı:
düzeltmeyi aktarmamışım... o suzuki 800cc var ya, ne 800cc, ne de suzuki. vn1600 yazıyordu. internetten aratınca kawasaki çıkıyor. :)
dostum haklısın o bir vn 1600 resimleri yüklerken kafam biraz meşkuldü yanlış yazmışım..

hatta o makina ikinci el ama sadece 76km yol yapmış satıcının anlattığına göre sahibine çok ağır gelmiş ve satmaya karar vermiş... ama edindiğim bilgilere göre aslında o motoru firma ötv zamlarından etkilenmemek için kendi üzerine kaydettirmiş ve 0 ının 1 milyar eksiğine satışa çıkartmış akıllıca bi sistem istanbuldaki butun firmalar zamlardan önce bu taktik ile ellerindeki butun motorlara plaka çıkartıp ötv den yırtmışlar...

bbaday, bir önceki sayfaya bak. o kadar çok resim foruma saçılmış ki iki kişi anca toplayabildik :queen:

gördüm ama yetmiyo ben daha fazla oto görmek istiyorum nede olsa 8 ayın özlemi var:mrgreen:

fotoğraflara emeği geçenlere teşekkürler arkadaşlar..

devamını bekliyoruz varsa. orda olmayı isterdim doğrusu ama napalım foto.larla yetinicez artık..
::plus1::

Evet Ankara MT Pazar günü buluştu,tanıştı,tshirtleri paylaştı!
Katılım da birçoklarının beklentisinin üstünde gerçekleşti sanırım.
Tüm ekibin bulunduğu fotolar da ilerleyen saatlerde eklenecek diye umuyorum.(Hadi taze üye beam sözüm sana)
Üşenmeyip gelen,organize eden,tsirtümü giymemde kabin görevi üstlenen,fotolarda beni yakışıklı ve genç gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
Sizlerle tanışmak güzeldi.Ama tembellik yok 2. buluşma ne zaman!
Ha bu arada fuar da güzeldi.

açıkyol' Alıntı:
Katılım da birçoklarının beklentisinin üstünde gerçekleşti sanırım.

5 gündür yapılan çağrıya karşılık gelen bu kadar. istanbul ekibi dün bir mesaj yazdı, bugün toplanıyoruz diye, akşama 23 kişi toplandılar. ben de onlara viyana'ya yürüyün siz dedim. madem o kadar kalabalıklar, bir işe yarasınlar bari.

Resimleri Yolladım..

Selam Arkadaşlar,

Bendeki resimleri alpere yolladım(ufak bir nick çalışması yapacaktı), şaka maka yakışıklı tişörtlerle baya iyi çıkmışız :cherry: , alpere de tekrar teşekkür ediyorum emeğine sağlık.

Fuardaki yeni tanıştığımız arkadaşlarada hoş sohbet muhabbet ve eğlence için teşekkür ediyorum. görüşmek dileğiyle.

En son resimler

Bu resimdeki tüm arkadaşların nick ve isimlerini soldan sağa ekledim. ( Gecikmeden dolayı özür dilerim)

Nilgün ( Yeni üye olacak) - Koray ( Freyr ) DORSAN çifti - Çağdaş YAVAŞ ( Beam ) - M.Enis ARDIÇ ( Açıkyol ) - Halil DEVİRENOĞLU ( Delitay ) - Ahmet DÖNMEZ ( Ahmet6946 ) - Bahadır ÇOHADAR ( Baco ) -Cihat GEŞLİ ( Cege ) - Efe ÇOBANOĞLU ( Oyeah ) - Mete ÇOBANOĞLU - Alper KILIÇ ( Ninya ) - Ayşe ÇELEBİ ( Sudak )

yeni arkadaşları da bekliyoruz..

Katılan herkeze teşekkür ederim. Katılamayanlar için uygun olursa haftaya görüşmek dileğiyle..

Süper olmuş resimler Hepimizin ellerine sağlık...

ZZR

Daha Büyük makinaların fotosunu istiyoruz.. nerde küçük makina vars onu çekmişsin :)

Orda olamayı çok isterdim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar