ankara da siyah 2011 model honda cbf150 çalındı

çankaya dikmen de 24-25 ağustos 2012 cumayı cumartesinw bağlayan gece apartmanın alt kat açık parkından siyah 2011 model honda cbf150 motorum çalındı. plakası 34 hn 0704 yana yatmadan kolayı egzoz nikalaj ucu ve depo da 5-6 cm lik paralel 3-4 çizik var. gidon kilitli ve arka teker gövdeye zincirliydi. sürükleyerek görmişler muhtemelen bina önünde araca bindirdiler. görenlerin yardımcı olmaları ve motor satın almak isteyenlerin dikkatli olması dileklerimle. işallah bulunur.

demekki önce benim motora yeltenmişler ama seninkini çalmışlar. bende aynı yerdeyim motoru dükkanın önüne kilitledim. toplantıya gittim toplantı geç bitti. 20 de motorun başına geldigimde motor biraz ilerdeydi. içimden küfrettim namussuzlara çünkü üadam götürmeye çalışmış kilit iyiyce gerilmiş. öylece bırakmış. demekki sonra seninkine musallat oldular. geçmiş olosun dikmen cadd. benim olduğum yerlerde bir çok gğvenlik kamerası vr. onlardan görüntüleri iste çalanı anca o şekilde yakalatabilirsin. benim olduğum yerde apartmanın güvenlik kamerası var. karşıda ziraat bank vrç çağdaş var. buralardan hemen yardım iste. 2 gunluk kayıtları vardır.

sokaktaki bulunan kameralara bakacaz bakalım sonuç çıkar inşallah

geçmiş olsun..ankara da ilk defa duyuyorum motor çalınma olayını...

Geçmiş olsun, inşallah kamera kayıtlarından filan bir şey çıkar ve bulunur, insan değil bunlar :pl:

Geçmiş olsun tez zamanda bulursun inşallah
Dikmendeki paketçilerede söylersen durumunu yardımcı olabilirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar