Amontisör

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler mondialin 150 RF modelinde arkada tek amontisör var bu çift amontisör yapılabilir mi? yapılırsa kaça patlar?:silent: tecrübeli abileri bekliyorum...

Amontisör ne arkadaş ya :mrgreen: yaparsın ama bence gerek yok adamlar yeterli bulmuş ki 1 tane koymuşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amontisör ne arkadaş ya :mrgreen: yaparsın ama bence gerek yok adamlar yeterli bulmuş ki 1 tane koymuşlar

süspansiyon olsun o zaman:)

aslında motorum daha gelmedi ama aklıma takıldı işte (ilk motor heyecanı):)

Amontisör derken????? amortisör olmasın o??:p
uğraştığına değmez gibime geliyor nedense...

Amontisör derken????? amortisör olmasın o??:p
uğraştığına değmez gibime geliyor nedense...

katiliyorum :cat: yapan adamlar tek amortisor yeterli bulmussa ikincisine gerek yok.bosa masraf ve ugrastir.ancak illada yapabilirmiyim dersen tabiki yapabilirsin.Fiat 126 ya porsche boxer motoru koyan adam biliyorum.yani hicbisey imkansiz degildir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

bana çift daha rahatmış gibi geldi ama neyse:p

kardes sunuda ekleyeyim sen cift amortisor daha rahat diyorsun ama yapan adam bunuda dusunup yapmistir.r6 mi servise goturdugumde arka amortisoru biraz indir ayaklarim yere iyi basmiyo dedim ayar yeri vardi sadece anahtarla cevirecekti.cocuk indireyim ama bu motorun yuksekligini ayarlamak icin degil sertlik degerini ayarlamak icin dedi,bende ellettirmedimyani yapan adam boyle uygun gormus elleyip orjinalligi bozmanin bi anlami yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
katiliyorum :cat: yapan adamlar tek amortisor yeterli bulmussa ikincisine gerek yok.bosa masraf ve ugrastir.ancak illada yapabilirmiyim dersen tabiki yapabilirsin.Fiat 126 ya porsche boxer motoru koyan adam biliyorum.yani hicbisey imkansiz degildir

tamam da abi bunların hepsi çinli yani yeterliliğininden çok en ucuza kapatma yoluna gideceklerini zannediyorum.

tamam da abi bunların hepsi çinli yani yeterliliğininden çok en ucuza kapatma yoluna gideceklerini zannediyorum.

mm hakli olabilirsin kardes.ama bence gereksizz masraf acarsin basina.ne kadarda ucuza kapamis olsalar bi standarti vardir.ayrica motoru yeni alacaksan garantiden de duser.

Forumdan Uzaklaştırıldı
cevap yazan herkese sonsuz tşk. bu ? da kafamdan çıktı.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar