Altın elbiseli adam GSXR tarifi

https://www.youtube.com/watch?v=QWi0ZTJI35o

Sonunda bütün herşeyi özetliyor :)

Buda full video

https://www.youtube.com/watch?v=pCgAz4z26ak

Düşüncelerim; Motorlar güçlü yada güçsüz olsun, hepsi aynıdır... Ama SS motorlar pist için yaratılmışlardır. ( Birde artislik için tabi :p ) Türkiye yolları ve trafiği için uygun değillerdir.

Altımızdaki aleti korkmadan rahatça kullanmak için iyi tanımalıyız. Bunu tek başımıza yada kulaktan dolma bilgileri deneyerek yapamayız. Mutlaka bu işten anlayan bir 2. gözün kontrolünde olmalıyız. Bize hatalarımızı anlatabilecek, güvenliğimiz için en ufak ayrıntıları görüp bize anında yansıtabilecek bir göz olmalı. Bu da eğitim almaktan geçiyor. 10000 TL bütçeniz varsa bunun 2000 TL sini üst baş, 1000 TL sini ACIMADAN eğitime harcayınız. 7000 TL ye de motorunuzu alınız.

Şimdi 2000 TL si olanlar diye üzerime gelmeyiniz. Yukarıdaki paragrafı tekrar okuyunuz :king:

Osman abi bana bişiler oldu abi ben böyle uçuyorum abi....adam yörüngede uydu gibi olmuş....:mrgreen:

Adamın söylediklerini çok salakça bulan var. Mizah katarak anlatımı güzel birşey öteki türlü bizim millet sıkılır böyle bilgi içeren programlardan. Çaktırmadan veriyor bilgiyi :))

10.000 tl için canla başla çalışıp 2.000 takım taklavat, 1000 tl eğitime vermek içime otur benim :D Şöyle yapsak, 10.000e makinayı alsak takım taklavatı düzene kadar evin önünde gezsek :cherry:

10.000 tl için canla başla çalışıp 2.000 takım taklavat, 1000 tl eğitime vermek içime otur benim :D Şöyle yapsak, 10.000e makinayı alsak takım taklavatı düzene kadar evin önünde gezsek :cherry:

Şeytan dürter yalan olur o iş :mrgreen:
Eğitim alınca motorun ve yolların hakkını asıl o zaman veriyorsunuz. Bugüne kadar honda yamaha ve gispark tan eğitim aldım. İlerleyen günlerde yol eğitimi de alacağım inşallah. Eğitimlerde edindiğin bilgileri motosiklette tecrübeye dönüştürüsen, temelin sağlam başlamış olur ve öyle devam eder. Ama gelişi güzel öğrenmeye kalkarsan, tecrübenin öğretimi kötü olur :cat: Edindiğin alışkanlıklarıda sonradan değiştirmek zor olur :cat:

Ve şöyle bir sözü öğretiyorlar, "Oldum demeyeceksin, Unutma olgun meyve düşer"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar