Alpinestars mı? Five Gloves mi?

Merhabalar Gelecek haftaya eldiven Alıcam Fakat iki eldiven arasında kaldım, ikisinin fiyatıda birbirine çok yakın.Benim için fit olması ve koruyucu olması önemli Ama Burda Five gloves daha fit ama alpinestars kadar koruyucu olduğunu düşünmüyorum.Hangisini almalıyım emin değilim.Siz olsanız hangisini alırdınız?

Five Gloves: http://www.motosikletaksesuarlari.com/Five-Gloves-Yazlik-Motosiklet-Eldiveni-Stunt-Replica-Vintage-Siyah_5531.html

Alpinestars:http://www.motosikletaksesuarlari.com/Alpinestars-Yazlik-Motosiklet-Eldiveni-Masai-Sari-Dokunmatik-Ekran-Eldiveni-_16308.html

cevabı kendin vermişsin zaten. alpine daha koruyucu görünüyor diyerekten.

Eğer korumayı gerçekten düşünüyorsan bunların ikisini de almamalısın. Eldivende dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Bunlar;

- Bilekli olup montun üstüne gelecek
- Avuç içinde kaydırıcı olması lazım(scafoid'i kırmamak için)
- Tamamı deri olmalı, mümkünse avuç içinde kevlar ile desteklenmeli
- Parmak üstü koruyucusu olmalı

Bunların hepsini sağlayan tek bir eldiven var o da knox handroid.

Alpinestars GP Pro ya da GP Tech alabilirsin. Five'ın da o standartlarda eldivenleri var.

Ben 4 yıldır handroid kullanıyorum. Şu anda 3. çifti kullanıyorum, kaza da yaptım. Çok şükür çizik yok ellerimde. Tavsiye ediyorum.

Geçen hafta arkadaşım pistte bir kaza yaptı, eldiven paramparça oldu eller sağlam. Karar senin :bestmt:

Kesinlikle five gloves. Dikkat ettiysen alpinestarsta en önemli korumalardan olan avuç içi slider yok. Ayrıca alpinestarsın kısa eldivenleri son derece dandik, lastikli kısımları ve kumaş kısımları çok hafif(gerçekten hafif) yağmurda kullanmam sonucu delik deşik oldu. Allah belasını versin diyorum. Şuan fivegloves kullanıyorum. Ciddi kaliteli ve konforlu. Bileksiz eldiven kullanacaksan tek geçerim

bu iki model arasında kaldıysan kesinlikle five gloves

Avuç içinde "Kevlar" malzeme içeren eldivenlere bakmanı tavsiye ederim Alpinestars da vardı fiyatlarını bir kontrol ederseniz daha iyi olur çünkü fark fazla değildi.

five gloves aynı modelini kullanıyorum tavsiye ederim 4 mevsim kullanıyorum hem de sıkıntısız diğeri hakkında yorum yapamayacağım :)

Birazdaha para biriktirip daha düzgün bişeyler al dostum. Bunlar daha ziyade motora ilk başlayan adamların. Eldivene alışmak için giydikleri ürünler. Eldiven alırken yukarda bir arkadaş bahsetmiş neler olması gerektiği. Senin söylediğin gibi, model eline tam olmalı. Ne büyük ne küçük gelmeli.Buna önem verki manetler ve gaz kolu üzerinde his kaybı en az olsun.

Son düzenleme:
Eğer korumayı gerçekten düşünüyorsan bunların ikisini de almamalısın. Eldivende dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Bunlar;

- Bilekli olup montun üstüne gelecek
- Avuç içinde kaydırıcı olması lazım(scafoid'i kırmamak için)
- Tamamı deri olmalı, mümkünse avuç içinde kevlar ile desteklenmeli
- Parmak üstü koruyucusu olmalı

Bunların hepsini sağlayan tek bir eldiven var o da knox handroid.

Alpinestars GP Pro ya da GP Tech alabilirsin. Five'ın da o standartlarda eldivenleri var.

Ben 4 yıldır handroid kullanıyorum. Şu anda 3. çifti kullanıyorum, kaza da yaptım. Çok şükür çizik yok ellerimde. Tavsiye ediyorum.

Geçen hafta arkadaşım pistte bir kaza yaptı, eldiven paramparça oldu eller sağlam. Karar senin :bestmt:

bende fuar haftası yapılan indirimden yararlanarak knox almıştım :) Güzel eldiven biraz alışma süreci var malum iskelet misali eldiven sert geliyor bana :)

bende five gloves stund almayı düşünüyorum ama bir türlü L bedeni yok hiç bir yerde sipariş yapılan ekranlarda gözüküyor ama arıyorum kalmadı diyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar