Almanyadan Selamlar

Merhaba arkadaşlar!

Nasılsınız?

Ben Khan ve şu an Hamburg'da yaşiyorum ama sene sonunda Türkiyeye taşıniyorum.

Ben bir kaç senedır Motocross süriyorum ve Freestyle olarak rampa'dan uçiyorum. Ben sporumu Türkiyede devam etmek istiyorum ama nerde Motocross yeri var bilmiyorum.
Üstelik HONDA CR 250 ve CRF 450 lazım, motoru nerde bulacağımı bilmiyorum. HONDA TR'ye email attım ama bır kaç havtadır cevap yok.

Taşınıcağım yer Antalya/Manavgat/Alanya Kemer/Fethiye oralar.

Teşekkürler

Khan

aramıza hoşgeldin khan_cross valla istanbulda sana göre yerler varda senin yazdığın yerlerde varmı orasını bilmiyorum ama oralarda oturan üye arkadaşlarımız var sana yardımcı olurlar :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
khan hoş geldin :rendeer: antalya tayfası sana yardımcı olacaktır :king:

Motosikleti
Su Motoru
Oooo aramıza birisi daha katılıyor :) hoşgeldin.Antalyaya gelince gezilerimize katılırsın artık...

hosgeldin kardes bekleriz gelmeden once haber werde havaalaınında karsılama komıtesini kuralım :p merak etme gezdiimiz yerler hep dag tas fazla aramazsın o rampaları :) neyse sen gelde yardımcı oluruz

Sağolun Beyler!! Benı izleyin :)
Bunu Türkiyede nerde yapabilirim? Üstelik bunu benımle beraber yapan arkadaşvar mı? Hemde bana bu motordan lazım !!!

pic000283go8mw.jpg

pic000033ni.jpg

whip10ou.jpg

whip22sy.jpg

whip33vq.jpg
[/img]

kardes antalyada tünektepe dene bi yer war ustunde doner gazino bulunur sen gel ben seni oradan ucururum hic aramazsın oraları :bounce:

fromalanya' Alıntı:
kardes antalyada tünektepe dene bi yer war ustunde doner gazino bulunur sen gel ben seni oradan ucururum hic aramazsın oraları :bounce:

sen bana numaranı ö.m.ile gönder ve ben sani sene sonunda ararım.

Motosikleti
Su Motoru
Kardeş gel sen Antalyaya birlikte yaparız birşeyler fromalanya abim yeri ayarlar biz uçarız :cherry: ...

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Sen önce antalya ya gel bakarız beraber.

fromalanya' Alıntı:
kardes antalyada tünektepe denen bi yer war ustunde doner gazino bulunur sen gel ben seni oradan ucururum hic aramazsın oraları :bounce:

Bak bence FROMALANYA nın seni uçuracağı yer varya cok manzaralı üstelik. :cherry:

khan_cross, arkadaşın antrenman yapacağı havada uçacağı yerlere bi bakmış oluruz.

Hocam hoşgeldin ve gelecen. Dayanamayıp sorucam bunları yaparken paraşüt takıyormusun? Şaka biryana gerçekten gurur duduk tebrik ederim.

Tamam arkadaşlar, biz alanya'da yakında buluşuruz, ozaman birseyler düsünürüz. Rampayi köyacak yer lazım, tam sahil'de olsa harika olur. Hökümet ne yapar acaba? almanya'da çok yerde yasak !!

Siz ozaman bana fotograflarınızı gönderin, sayfama yükliyeceğim, yanı grub olalım, kuvetlı olalım. Çünki bu spor Türkiyede yok ve biz böyle belki meşur oluruz ve para kazanırız. Tek tekker Arif gibi :)

fromalanya Arkadaşımız tünektepe üstünde sana özel bir yere rampa koyacaktır. Rampadan atlayınca bütün Antalya ayakların altında gibi olacak. Arkadaşım bizim toplu resimleri Gezi başlığı altında bulunan manavgat şelale gezisi içinde bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar