Alin size 300

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava durumu yuzunden 280 yapan 12r ile dalga gecen arkadaslarin zevki icin sunuyorum. Kafami atirdiniz yav, gece vakti beni sokaga cikartiyorsunuz. Bu vakit otoban ne ugrascam , sehir icide oluyormus. 300 ve 320 arasi ibre okadar hizli oynuyorduki tam resmini cekemedim.

Ama bu 300 değilki, 320 olmuş. Kardeşim sen git bi 300 yap da gel sonra konuş ! :cherry:

Bu arada ben yorum yapmiyim bu konuda. Çünkü bu süratın yarısını bile görmeyenlerin yorum yapması "bir bilen" tarafından yasaklandı :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Benim için bu hızı yapabilmek değil ama bu hızda bu fotoyu çekebilmek bir beceri ve yetenektir :cherry:

Eyong' Alıntı:
Benim için bu hızı yapabilmek değil ama bu hızda bu fotoyu çekebilmek bir beceri ve yetenektir :cherry:

katılmamamak elde değil! kesinlikle haklısın. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman saykoshey, öyle gaza gelip birşeyler ispatlamak adına gece vakti sokaklarda 320 !:cyclopsan. Başına birşey gelmesini istemeyiz.

Zaten inanmayacak adam buna da inanmaz. "Kaldırdın sehpaya bastın gaza" diyebilir.

şehir içinde yapmasaydın baari yaaa. tebrik ederim şahsen o hızı yaparken fotoyu nasıl çektin yaaa. hızı yapmak taaam yapılır da o hızda foto çekmek sıkar biraz kendi açımdan.başka bi yerden mi foto koydun? :p
şaka biyana kawa gerisi hawa.:cat:

abi be ben 200 km süratle artçı iken kolumu hafif oynattığımda basınçla gerib gidiyordu kask kafam a yapışıyordu sen nasıl olduda 320 km sürat ile resim çektin :cherry: eğer bu gerçekse guıness rekorlar kitabına girmelisin :cherry: bunu yaşayan bilir sadece:cherry:

Saate 320 km/h hizla fotograf makinasini cikarip o ruzgar ve titresimde boyle net bir resim cekmek bana biraz imkansiz geldi acikcasi.Yani 320 ile sehir icinde gidiyorsan ki biraz zor. Sen birak fotograf makinasini ibreye bile bakma firsatin olmaz her an onune bir sey cikabilir.Ne ise ben yorumu bilenlere birakiyorum

TNT

320km deki hava basıncı havanın yoğunluğuna ve motorun aerodinamik yapısına bağlı olarak değişebilir. örnek: cbr600rr ile 260km/s hızla giderken vucüduma uygulanan basınçla zs200gya ile 100km/s ile giderkenki basınç aynı diyebilirim. (o uçacakmışın gibi his) ama bence foto olayı imkansız olmasada ona yakın bişey :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
300 olayını geçtik şimdi resim nasıl çekildi tartışmasını eveeeeeetttt
başlatıyoruz :):):)
peki makineyi sabitlediyse başka bir yöntemle çekiyorsa yani
yok yok arkadaş giderken ellerini bırakıp güzel bir kadran pozu yakalamış :)

bu arada arkadaşlar gözden kaçmış olur ben burdada hatırlatayım dedim suzuki gsx-r 1000 arıyorum bilgilerinize

Motoru ÇaliŞtirdiĞinda O Hiz İbresİ Bİ Sona Gİdİp Gerİ Gelİr O Anda ÇekİlmİŞ Olmasin:)

evet, evet yeni tartışmaların tohumları atılıyor gibi...

bu fotoğraf çekilemez, çünkü...?
sizi bilmem ama ben sinir oluyorum bu tür tartışmalara :)

şimdi ben bilgilerime dayanarak fikrimi söyleyeceğim, ama önceden söyleyeyim bu fotoğraf gerçektir ya da değildir şeklinde bir hüküm belirtmiyorum :)

hayır, bal gibi de çekilebilir. adamlar paraşütle atlarken fotoğraf çekebiliyorlar ya da f16 ile uçarken, çünkü uygun ekipman kullanıyorlar. uygun bir tripodla (ki ne kadar küçük olabileceklerini eminim tahmin edebilirsiniz) ya da monopodla ya da fotoğraf makinesini sabitleyecek farklı bir formülle çekilebilir...

ashes' Alıntı:
300 olayını geçtik şimdi resim nasıl çekildi tartışmasını eveeeeeetttt
başlatıyoruz :):):)
peki makineyi sabitlediyse başka bir yöntemle çekiyorsa yani
yok yok arkadaş giderken ellerini bırakıp güzel bir kadran pozu yakalamış :)

motor biraz yan yatmıs duruyor.

bence yan sehbadayken, kontak kucuk bir bilek hareketi ile acilmis ve devir ve hiz gostergeleri sona dayanip tekrar sıfıra donerken fotograf cekilmis olabliir.

yani bence motor hareketsiz ken cekilmis bu fotograf.
:cherry:

tabi bu sadece bir tahmin.

Süper Moderatör (BBRR)
ahada bu başlık yine şişecek ...:p gps le ölçmeden inanmam asla:cherry:

Şimdi ben ne bu kadar süratten anlarım ne de fotograf mevzusundan...

Ancak, önemli olan insandır.

Bu forum içerisinde uzun zamandır takip ettiğim, yazılarından zaman zaman çok önemli bilgiler öğrendiğim ve daha da önemlisi bugüne kadar kendisine yapılan birçok "saldırı"ya karşı naif üslubunu hiç bozmayan bu arkadaşımıza ben gözüm kapalı inanırım. Bir şaka ya da espri varsa da, o başka tabii...

BBRR' Alıntı:
gps le ölçmeden inanmam asla:cherry:

gps mi gprs mi ? :cherry:

Son düzenleme:
biraz mavra gibi geldi 320 km nin insan üstündeki uyguladığı basıncı düşünürsek

ashes suzuki gsrx 1100 olmazmı 94-96 arası modeli hatırlıyamıyacam şimdi 8500 ytl istiyor arkadaşım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kimseye hiçbirşey ispatlamak adına hayatını tehlikeye sokmak zorunda değilsin saykoshey.

Bu işten anladığını ve defalarca bu işi yaptığını gördük. Bu kadar ucuz numaralar yapmayacağını biliriz. Ben tatmin oldum arkadaş.

Süper Moderatör (BBRR)
yok ben gps le görmeden inanmam ama gprs lede yapabiliyosa neden olmasın :p

japon makinaların kilometre telleri öndeki janta bağlı gibi hatırlıyorum ama....
birde bu digital fotoğraf makinalarında hareketli objeleri net çekebilmek için geliştirilmiş bir mod var.. arkadaş onunla çekmiştir..ben hazerfende draglarada 1050 üstü makinaları çekmiştim hiçte bozuk çıkmıyor,gayet net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar