Aliexpress Sırt Koruma Level2

Sizlere aliexpressten aldığım sırt koruma hakkında bilgi vermek isterim. Bildiğiniz üzere mont içine takılan orjinal sırt korumalar burda çok pahalı bende Revit mont var ona uygun model 200-250TL civarında keza impactec sırt koruma da aynı fiyatlarda ancak montuma uymuyor. Bu beni aliexpresste ürün aramaya itti. Bir tane Level2 CE onaylı sırt koruma buldum fiyatı 18$ ürün geçen gün geldi. Sırt koruma düşünenler için tavsiye edebilirim. Revitinki kadar yumuşak bir koruma değil oldukça sağlam ve sert buna karşın bükülerek sırtınızın şeklini alabiliyor.

Montun sırtlık yerini ölçerek M beden sipariş verdim ama biraz kalınlıktan ötürü büyük geldi ben de yanlarını 1 er cm kadar keserek zor da olsa hazneye sokabildim. Uygun fiyatlı ve montuna sırt koruma arayanlara tavsiye ederim. Dirsek ve omuz korumaları da isterseniz set olarak alabilirsiniz

ürün linki : https://tr.aliexpress.com/item/Seviye-2-Yeni-Motosiklet-Backpad-CE-G-venli-Arka-Koruyucu-Ye-il-renk-Motosiklet-Aksesuarlar-ile/32833314933.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5a4b4c4d6SWWzq

HTB1BXn3aEjrK1RkHFNRq6ySvpXae.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar