aliexpress den getirttiğim gopro 360 derece döner aparat test ettim :)

Hocam aparatı bilmemde kamera 4k akıyor maşallah, bizim mutfakta motor sürdün az önce resmen o derece :queen:
Hayırlı olsun, güzel kazasız anılarla eskisin.

Bu arada kamera nedir ?

Hocam aparatı bilmemde kamera 4k akıyor maşallah, bizim mutfakta motor sürdün az önce resmen o derece :queen:
Hayırlı olsun, güzel kazasız anılarla eskisin.

Bu arada kamera nedir ?

geç cvp için kusura bakma
videomu beğendiğin için teşekkürler.
kamera gopro hero 4 black .4k çekim modu mevcut ama bu video 4k değil.1080p 49 kare.
4k çekimi editlemek zor oluyor .sürekli donuyor yüksek boyutlu olduğu için

Son düzenleme:
Enduro aşığı yüzünden telefonu duvara vuracaktim ben de neden 4k cikmadi, kırarım bu telefonu diye triplere sarildim :(

Güzel bir aparat hayırlı olsun
Diğer markalara uyumluluğu varmı bide sipariş linkini paylaşırmısın ?

Enduro aşığı yüzünden telefonu duvara vuracaktim ben de neden 4k cikmadi, kırarım bu telefonu diye triplere sarildim :(

ahahaha sakin dostum :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Güzel bir aparat hayırlı olsun
Diğer markalara uyumluluğu varmı bide sipariş linkini paylaşırmısın ?

aparatları gopro ile aynı olan tüm kameralarda kullanılabilir
link vereyim ama çok geç geliyor haberiniz olsun 75 günde geldi belki farklı satıcılardan alırsanız daha erken gelebilir
https://tr.aliexpress.com/item/F08620-Helmet-360-Swivel-Rotating-Bar-Mount-for-22-32MM-Selfshot-Arm-Gopro-3-3-Plus/32436712052.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Aslına bakarsanız, kamera değil siz kameranın etrafında 360 derece dönüyorsunuz, Kameranın ağırlık merkezi sabit, fakat sizin ağırlık merkeziniz hareketli olduğundan kamera sabit kalıyor, bu da 360 derece kayıt almışsınız gibi bir hava oluşturuyor ama başarılı bir uygulama olmuş. Tabi biraz daha geliştirmek gerekir, öyle bir cubuk değil de, yüksek hızlarda sorun yaratmayacak bir monte ile..

Aslına bakarsanız, kamera değil siz kameranın etrafında 360 derece dönüyorsunuz, Kameranın ağırlık merkezi sabit, fakat sizin ağırlık merkeziniz hareketli olduğundan kamera sabit kalıyor, bu da 360 derece kayıt almışsınız gibi bir hava oluşturuyor ama başarılı bir uygulama olmuş. Tabi biraz daha geliştirmek gerekir, öyle bir cubuk değil de, yüksek hızlarda sorun yaratmayacak bir monte ile..

yüksek hızlarda bukadar stabil olmaz ama onu da deneyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar