Alanya dan selamlar!!!

Selamın aleykum cumleten. Ben Alanya dan Caner 30 yaşındayım , yamaha wr 125 r cross motor kullanicisiyim ve tutkulu bir motor asigiyim. 5 yıll önce Bws daha sonra twoday , Honda cbf 150 derken simdi de cross a merak başladı 1 yıl önce suziki klr 250 ile ilk tecrübelerim başladı bir ay oncede sifir wr 125 mı aldım. Motorum dan gayet memnunum yanlız biraz daha rahat yapsalar şunları uzun mesafeler de insanın bı tarafları felaket agriyo :) uzun lafın kısası siteyi Cok faydalı ve yararlı buldum bilmediklerimi öğrendim daha fazla tecrübe sahibi oldum. Kurucu arkadaslara da tesekkur ediyorum. Herkeze kazasiz belasiz motor kullanmayı diliyorum.!!

A.s. Hoş geldiniz. Benden Konaklıdaki saat kulesine, Alanya merkezdeki kızıl kuleye, burada adını veremeyeceğim belli başlı pastane ve çorbacılara, meşhur diskoların arkasındaki pramit çeşmeye, bahar aylarında bol bol çıkan hortumlara ve birde geceleri iskelelerde gitar, saz ve nargile ile toplanıp keyif yapanlara bol bol selam söyleyin. Orada 4 yılım geçti... Ahh... ahhhh. :)

hoş geldin kardeş bende alanyadanım adım fatih motor sürmesini çok seviyorum ama şu aralar az ara vermek zorunda kalacam ama ilerde tanışmak ümidiyle

A.s. Hoş geldiniz. Benden Konaklıdaki saat kulesine, Alanya merkezdeki kızıl kuleye, burada adını veremeyeceğim belli başlı pastane ve çorbacılara, meşhur diskoların arkasındaki pramit çeşmeye, bahar aylarında bol bol çıkan hortumlara ve birde geceleri iskelelerde gitar, saz ve nargile ile toplanıp keyif yapanlara bol bol selam söyleyin. Orada 4 yılım geçti... Ahh... ahhhh. :)

Ve aleykumselam :)) anlaşılan 4 senede tam anlamıyla yasamissin alanya yi. Gercekten güzel bir yer Alanya tabiki yasamayı biliyorsan. :))

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:04 ----------

hoş geldin kardeş bende alanyadanım adım fatih motor sürmesini çok seviyorum ama şu aralar az ara vermek zorunda kalacam ama ilerde tanışmak ümidiyle

H.b Fatih kardes, ara vermene üzüldüm tanışmak umuduyla hoscakal.

hoşgeldin kardeş
alanyaenduro team'e bir kişi daha eklendi desene.
kayaardı patikası, yapmadıysan endurocu sayılmassın ha...:thumleft:
şaka bir tarafa alanya da çok sıkı end-croscular var.

hoşgeldin kardeş
alanyaenduro team'e bir kişi daha eklendi desene.
kayaardı patikası, yapmadıysan endurocu sayılmassın ha...:thumleft:
şaka bir tarafa alanya da çok sıkı end-croscular var.

H.b hocam Valla biz 2-3 arkadas cross cu kizilalanda yayla yollarinda biraz hoplayip zıpladik tabi ki kendi çapımızda profosyonel olmasada zevkli is :) ama subir gercek daha yolun basindayim ogrenecek Cok seyler var. Kismetse yakında dediğin gibi saglam cross cular var onların bir ikisi ile tanisip bilgi alışverişinde bulunacagim.

Ve aleykumselam :)) anlaşılan 4 senede tam anlamıyla yasamissin alanya yi. Gercekten güzel bir yer Alanya tabiki yasamayı biliyorsan. :))

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:04 ----------

H.b Fatih kardes, ara vermene üzüldüm tanışmak umuduyla hoscakal.

abi sizi tanımıyorum ancakanladığıma göre siz mahmutlar belediyesindeki mustafa ve alper abiyi tanıyorsunuz alper abinin cbfsini almışsınız ve mahmutlar belediyesinde çalışıyorsunuz doğrumudur :D

Evet kardesim onlar benim is arkadaslarım Cok sevdiğim arkadaslarım belki benide tanıyor olabilirsin. :)))

yok alper abi belediyeden birine sattım demiştide motoru cbf150 yerindede motoru görünce bildim resimde belediyenin bahçesinde çekilmiş :D

Valla o resimleri çektim sahibindene koydum 2 saat sonra motor satıldı okadar hızlı olduki ben bile şaşırdım. :))

cbf ve ybrlerin iyiliği bu hemen satılması benimkini koydum soran bile olmadı :D

Hoşgeldiniz :) motorunuzla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız ne de güzel olur!

[/COLOR]
Hoşgeldiniz :) motorunuzla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız ne de güzel olur!

Hosbulduk dostum, elimden geldiğince ve yaşadığım tecrübelerime dayanarak motorum hakkında bilgileri aktarayım ((:) ilk etapta eski cbf 150 motorumu sattikdan sonra Honda yerine yamaha dan motor almaya karar verdim bana göre yamaha bir adım onde digerlerine göre. Arkadasımda KLR 250 cross motor vardı onunla cross sevdam ve tecrübelerim başladı ve yamaha gittim motor almak icin aklimdaki tarz maxiscoter tarzı bir motordu takı bu makineyi görene kadar sparisle kaporasi verilmiş bı sekilde getirilmiş ama sahibi almaya gelmemiş beni bekler gibiydi :) hiç araştırmadım sormadım direk aldım, ilk önce biraz ürktüm motordan yüksek ve heybetli bir canavar gibiydi üstüne bindim ayak uçlarım da duruyordum üstünde 1000 km kadar zorlamam söylendi makineyi bende ufak çaplı arazi ve yollarda kullanmaya başladım düz asfalt yolda 105 km hıza ulaştım daha fazla zorlamamak icin basmadım daha kaç km çıkardı bilmiyorum, motorun seriligi ve atikligi beni etkilemedi demesem yalan olur 125 lik bı motora göre. Arazide ve asfaltta lastikler Cok önemlidir bu motorda da mishel yarı asfalt yarı off road lastik kullanmış lar, lastiklerin asfaltta ve arazide yol tutuşu Cok iyi jirajlarda Cok iyi. İlk araziye çıktığımda motorun yüksekliği ve acemiliğinden dolayi zorluk çektim Buda bana yana yatmakla mahal oldu :) Cok şükür ne bende ne de motorda ciddi bı hasar oldu koruyucu eşyaların faydasiyla. Motor yana yatmasiyla stop etmesi bir oldu en güzel özelliklerinden bir tanesi sag arka granajinda az bi çizik oldu oda nazarligi dedik artık :) şimdileri artık hiç zorluk çekmiyorum iyicene alıştım motoruma her gecen gün dahada seviyorum. Atikligi trafikte Cok isime yarıyor ne de olsa 15 torkluk bı makina yanlız kotu olan yanlarından bir taneside uzak mesafelerde Cok yoruyor insanı oturagin ince ve sert oluşu ayakta yolculuk yaptırıyor size ne demişler Gül'ü seven dikenine katlanır :)) 6 vites ve vites araları kısa kalkışlarda hemen hızlana biliyorsun. En güzel yanını söyleyeyim herkezin ilgisini çeken bir motor kızların bile : )))) şimdilik söyleyeceklerim ve aklıma gelen bunlar başka sormak istediğin sorular olursa sora bilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İlginiz, cevabınız için teşekkür ederim :) Yamaha kalitesini iyi bilirim, gözüm kapalı beyaz bir tane sipariş ettim iki gün içinde ilk marşa basacağım. Yaklaşık 6 senedir 600cc ve üzeri motosiklet kullanıyorum, size soru sormamın sebebi uzun zamandır ilk defa 125cc'lik bir makinenin beni böyle heyecanlandırmasıydı. Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle. Artık beraber bir WR125 başlığı açarız, ne dersiniz?

İlginiz, cevabınız için teşekkür ederim :) Yamaha kalitesini iyi bilirim, gözüm kapalı beyaz bir tane sipariş ettim iki gün içinde ilk marşa basacağım. Yaklaşık 6 senedir 600cc ve üzeri motosiklet kullanıyorum, size soru sormamın sebebi uzun zamandır ilk defa 125cc'lik bir makinenin beni böyle heyecanlandırmasıydı. Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle. Artık beraber bir WR125 başlığı açarız, ne dersiniz?

Rica ederim eğer yazmış olduğum bilgiler işinize yaradıysa ne mutlu bana, sizinde yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Heycanın motorun geldiğinde ikiye katlanacak bundan emin olabilirsin ustune bindiğin an cesaretin artiyor her yere girip çıkıp atlıyorsun :cherry: .Bencede wr 125r başlığı açalim tahminimce okadar fazla kullanıcısı yok tecrubelerimizi artık birlikte paylaşiriz diğer arkadaşlara da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar