[/COLOR]
Hoşgeldiniz

motorunuzla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız ne de güzel olur!
Hosbulduk dostum, elimden geldiğince ve yaşadığım tecrübelerime dayanarak motorum hakkında bilgileri aktarayım ((

ilk etapta eski cbf 150 motorumu sattikdan sonra Honda yerine yamaha dan motor almaya karar verdim bana göre yamaha bir adım onde digerlerine göre. Arkadasımda KLR 250 cross motor vardı onunla cross sevdam ve tecrübelerim başladı ve yamaha gittim motor almak icin aklimdaki tarz maxiscoter tarzı bir motordu takı bu makineyi görene kadar sparisle kaporasi verilmiş bı sekilde getirilmiş ama sahibi almaya gelmemiş beni bekler gibiydi

hiç araştırmadım sormadım direk aldım, ilk önce biraz ürktüm motordan yüksek ve heybetli bir canavar gibiydi üstüne bindim ayak uçlarım da duruyordum üstünde 1000 km kadar zorlamam söylendi makineyi bende ufak çaplı arazi ve yollarda kullanmaya başladım düz asfalt yolda 105 km hıza ulaştım daha fazla zorlamamak icin basmadım daha kaç km çıkardı bilmiyorum, motorun seriligi ve atikligi beni etkilemedi demesem yalan olur 125 lik bı motora göre. Arazide ve asfaltta lastikler Cok önemlidir bu motorda da mishel yarı asfalt yarı off road lastik kullanmış lar, lastiklerin asfaltta ve arazide yol tutuşu Cok iyi jirajlarda Cok iyi. İlk araziye çıktığımda motorun yüksekliği ve acemiliğinden dolayi zorluk çektim Buda bana yana yatmakla mahal oldu

Cok şükür ne bende ne de motorda ciddi bı hasar oldu koruyucu eşyaların faydasiyla. Motor yana yatmasiyla stop etmesi bir oldu en güzel özelliklerinden bir tanesi sag arka granajinda az bi çizik oldu oda nazarligi dedik artık

şimdileri artık hiç zorluk çekmiyorum iyicene alıştım motoruma her gecen gün dahada seviyorum. Atikligi trafikte Cok isime yarıyor ne de olsa 15 torkluk bı makina yanlız kotu olan yanlarından bir taneside uzak mesafelerde Cok yoruyor insanı oturagin ince ve sert oluşu ayakta yolculuk yaptırıyor size ne demişler Gül'ü seven dikenine katlanır

) 6 vites ve vites araları kısa kalkışlarda hemen hızlana biliyorsun. En güzel yanını söyleyeyim herkezin ilgisini çeken bir motor kızların bile : )))) şimdilik söyleyeceklerim ve aklıma gelen bunlar başka sormak istediğin sorular olursa sora bilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.