ozgur_zrolu' Alıntı:
h motorize07 grubu 13 Mayıs Cumartesi saat 16.00 gibi yola cıkıyor.Malum benim yemek olayı.biliyorsun davetlimsiniz.
Gerçekten gelmeyi ve sizlerle birlikte olmayı çok isterdim ama gidiş-geliş 450km asfalt hiç bana göre bir şey değil.. Ayrıca cumartesi ve pazar doluyum..
Umarım başka bir buluşmada görüşürüz..
watergun' Alıntı:
Hocam harika bir gezi, harika bir anı. Size ve size yardımcı olan musa emmi ve aiesine de büyük teşekkürler.
Gerçek anadolu insanı, anadolunun kendisi gibi cömert'tir.
Yakın bir tarihte tekrar ziyaret etmek istiyorum onları ..
viper_1' Alıntı:
Allahtan o çoban arkadaşı gördün , tanıştın...
Yoksa walla senin halin ne olurdu...
Böyle kendi halinde ve gerçek insanlar yaşıyor işte doğanın bu cennet köşelerinde..
motocycleboyreigns' Alıntı:
Sinirlenmeyin yahu ben lastik-süspansiyon tercihi bakımından sormuştum.Yine de ne deseniz haklısınız.
Zaten ben de aynı şeyi kastetmiştim.. Lastik , süspansiyon... vb. bir sürü nedenden dolayı enduro ya da kros motosikletlerini asfalt için uygun bulmayan sürücüleri gerçekten anlamıyorum..
Bu tırtıklı lastikler asfaltta kayarmış ya da yolu tutmazmış gibi fikirleri var.. Elbette asfalt için ayrı toprak yol için farklı lastikler var..
Ama asfalt lastiği ile çamurda gidemezseniz de toprak yol için tasarlanmış lastiklerle her yerde gidersiniz.
Yani ben hiç bir zararını görmedim , tam tersine asfalt lastiği ile kendimi tedirgin hissediyorum..
Süspansiyon konusunda da şöyle bir izlenimim var..
Geçen gün BMW F650 GS kullandım. 100 km boyunca pamuk gibi yolculuk ettim ama biraz bozuk bir asfaltta bile makine üzerinde durulamaz hale geldi..
Ben KTM nin sertliğine razıyım bu durumda..