akü voltajınin düşmesi

Motosikleti
Voge 250RR
Motosikletim ara sıra nadiren de olsa akü ışığı yakıyor, bugün petrole girdim depo fullenirken içeride kartla ödedim motora binip calistirdigimda akü ışığının yandığını fark ettim 10sn falan bekledim gecmeyince menüden bakayım dedim açtığımda 10.0V yazıyordu yavaş yavaş 14.8'e çıktı sonrasında da ışık sondu tabi, bu neden oluyor merak ettim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Muhtemelen statör arızalıdır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
akü çok eskiyince de böyle yapıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çinliler çok tırt aküyle geliyor, uygun bir zamanda daha kaliteli bir akü alarak sorununuz çözülür diye umuyorum.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Motosikletim ara sıra nadiren de olsa akü ışığı yakıyor, bugün petrole girdim depo fullenirken içeride kartla ödedim motora binip calistirdigimda akü ışığının yandığını fark ettim 10sn falan bekledim gecmeyince menüden bakayım dedim açtığımda 10.0V yazıyordu yavaş yavaş 14.8'e çıktı sonrasında da ışık sondu tabi, bu neden oluyor merak ettim
Motosikletinizin marka / modeli ve kaç yaşında olduğunu belirtirseniz daha net cevap verebiliriz.

Motosikleti
Ns200 15"
Voltaj 10 o kadar aşağılara iniyorsa akü sizlere ömür, 14.1-14.8 gibi yükte değerler görüyorsanız şarj sisteminiz sağlıklıdır.

Motosikleti
Voge 250RR
Motosikletinizin marka / modeli ve kaç yaşında olduğunu belirtirseniz daha net cevap verebiliriz.
Voge 250 rr, 24 model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Voltaj 10 o kadar aşağılara iniyorsa akü sizlere ömür, 14.1-14.8 gibi yükte değerler görüyorsanız şarj sisteminiz sağlıklıdır.
Menüyü açtığımda 10du muhtemelen daha da düşüktü sonrasında dediğiniz gibi 14.8e kadar şarj etti normalde bu kadar düşmezdi o gün petrolden çıktım gözüme çarptı akü ışığı 15sn falan sonmeyince açtım menüyü baktım.

Sürekli olmuyor çok nadir oluyor zaten neden nadiren olduğunu anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar