Aksiyon Kamera EKEN H9R Hak.

Motosikleti
yzf r25
Arkadaşlar merhaba keyifli sohbetler dilerim herkese,

Size bir sorum olucak cevabını bilen yorumunu paylaşırsa çok sevinirim.

8 yıl önce eken h9r model aksiyon kamerası almıştım ama ilk kullanım 8 yıl sonra oldu takdir edersiniz ki :D O vakitten bu vakte kadar kutusundan bile çıkarmamıştım. Şimdi şöyle bir problem var;

1080p 60 fps ayarında 3 saat 24 dakika kayıt gösteriyor.

Ben bataryayı sonuna kadar dolduruyorum ve kayıt aldığım zaman 40 dakika sonra batarya bitiyor. Bunu bir kaç kez denedim en son sjcam bataryası aldım bu biraz daha uzun dayandı gibi yani tam olarak anlamadım neden böyle olduğunu. Bataryanın ömrümü bitti? Yoksa bu eken h9r kalitesi ancak bu kadar mı sebebini hiç anlayamadım bir fikri olan var mı?

Motosikleti
CB650R
3 saat 24 dakika gösterilen kayıt sd kartın alabileceği kayıt süresidir hocam
40 dakika kayıt batarya özelinde az mıdır bilmiyorum ama gösterdiği süre sd kart ile alakalı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aynı kameradan bende var, forumdan arkadaşımız Gürcan kendine gopro alınca bana hediye etmişti.
Sıfır yeni batarya bile alınsa 1 saati bulmuyor kayıt süresi, bunların kendileri küçük haliyle bataryaları da küçük, anca bu kadar oluyor.
saatte bir batarya mı değiştireceğim, şarjla mı uğraşacağım deyip kullanmaz oldum.

h9 modeli bende de var onların normal şarj süresi o 30fps yada kesik kesik çekim yaparsanız uzatabilirsiniz ancak. Kayıt süresini az göstermesinin sebebi hafıza kartınızla alakalı. Kartı büyütecekseniz en az class 10 kart alın kötü kart alırsanız 1080 30fps çekebiliyorsunuz sadece. Cihaz 32gb destekliyor daha üstünü de takabilirsiniz ama 32 den sonra kayıt yapmıyormuş, denemedim o kısmı açıkçası benimkinde 64gb kart takılı. Bu arada kusurlarına rağmen halen güzel kamera özellikle fiyat ve yılına bakınca görüntü kalitesi halen güzel. Kusurları ise görüntü sabitleme yok sallantı oluyor biraz ve harici mikrofon çıkışı yok. Tabi ki ben onu da ekledim, harici mikrofonu kask içine koydum.

Motosikleti
yzf r25
3 saat 24 dakika gösterilen kayıt sd kartın alabileceği kayıt süresidir hocam
40 dakika kayıt batarya özelinde az mıdır bilmiyorum ama gösterdiği süre sd kart ile alakalı

Aynı kameradan bende var, forumdan arkadaşımız Gürcan kendine gopro alınca bana hediye etmişti.
Sıfır yeni batarya bile alınsa 1 saati bulmuyor kayıt süresi, bunların kendileri küçük haliyle bataryaları da küçük, anca bu kadar oluyor.
saatte bir batarya mı değiştireceğim, şarjla mı uğraşacağım deyip kullanmaz oldum.

h9 modeli bende de var onların normal şarj süresi o 30fps yada kesik kesik çekim yaparsanız uzatabilirsiniz ancak. Kayıt süresini az göstermesinin sebebi hafıza kartınızla alakalı. Kartı büyütecekseniz en az class 10 kart alın kötü kart alırsanız 1080 30fps çekebiliyorsunuz sadece. Cihaz 32gb destekliyor daha üstünü de takabilirsiniz ama 32 den sonra kayıt yapmıyormuş, denemedim o kısmı açıkçası benimkinde 64gb kart takılı. Bu arada kusurlarına rağmen halen güzel kamera özellikle fiyat ve yılına bakınca görüntü kalitesi halen güzel. Kusurları ise görüntü sabitleme yok sallantı oluyor biraz ve harici mikrofon çıkışı yok. Tabi ki ben onu da ekledim, harici mikrofonu kask içine koydum.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Özetleyecek olursak sanırım f/p ürünü gibi birşey bu... Batarya probleminede katlanıcaz gibi gözüküyor :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Özetleyecek olursak sanırım f/p ürünü gibi birşey bu... Batarya probleminede katlanıcaz gibi gözüküyor :)
Mecbur bol bol batarya bulundurmak gerek. batarya konusunda çin malı aksiyon kameraların çoğuyla uyumlu bataryaları sjcam ler de dahil.

Kamerayı gidona bağlayıp şarja takıp araç modunda kullanabilirsin. Jiroskop özelliği var ise. Bu şekilde şarjı hiç bitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar