Akıllı telefon olarak Huawei U8800 IDEOS X5 hakkında bilgisi olan var mı?

metehan abi kullandığın cihaz s60 olsa skyfire yükleyip oradan izleyebilirsin diyeceğim ama...
ne yazık ki diyemiyorum...
ikincisi i phone ye telefon gözüyle bakmayın...
şu an kullandığım telefondan iyi ama....
samsung+sgh+x600

Yahu bul bir yerlerden dene. Sorunu falan yok telefonun. Denk gelmiş bir partide bir kaç kişiye şehir efsanesi yayılmış ortalığa. Binlerce sattı bu telefon. Hepsinde böyle bir sorun olsa ayıplı mal a girer yıkarlar ithalatçının başına bürosunu dükkanını

Honda CBF150 gibi bir şey bu telefon :) çok güzel kullananlar sorun yaşamayanlar da var, sağda solda şöyle problemli böyle dandik diyenler de.
Ben Oxygen romu attım android 2.3.5 denk geldiğim bir sıkıntı yok yazılımda, ki kurduğum denediğim uygulamaların haddi hesabı yok. :)

Honda CBF150 gibi bir şey bu telefon :) çok güzel kullananlar sorun yaşamayanlar da var, sağda solda şöyle problemli böyle dandik diyenler de.
Ben Oxygen romu attım android 2.3.5 denk geldiğim bir sıkıntı yok yazılımda, ki kurduğum denediğim uygulamaların haddi hesabı yok. :)
sende kullanıyomusun bu cihazdan

sende kullanıyomusun bu cihazdan

kullanıyorum yukarıda da yazdığım gibi. Htc wildfire s iyidir belki ama teknik özellikleri x5e göre bir süre sonra yetmiyor. (otobüste film izliyorum dönerken oyun oynuyorum androidin hd oyunlarından ) :)

"Şansa bak ki ben de 4 gün önce aldım huawei ideos x5 i 440 tl verdim. Dartyden aldım. Daha önce LG optimus one vardı.(wildfire s ayarında bir telefon optimus one) Ve kesinlikle arada dağlar kadar fark var.
Benimkinde şimdilik bir problem yok. Bence bu paraya alabileceğin en iyi telefon, kalite mi e zaten victorist garantiden yararlanıp iade edebilirdi. Bir ay içinde teknik bir problemden dolayı para iadesi yapma ( sizin seçiminize göre aynı ürünü de isteyebilirsiniz ) zorunlulukları var. 5800 dan sonra optimus one iyi gelmişti, optimus one dan sonra da x5 iyi geldi ki yakın fiyatta telefonlar.

şöyle karşılaştırabilirsin. Diğer telefonlar arasında da karşılaştırabilirsin aslında. (x5in teknik özelliklerine göre rakibi samsung galaxy ace ve lg optimus black ama fiyatta dağlar kadar fark var. ) "

Bu arada ben Wildfire S i 240 liraya aldım fiyattan dolayı ve 240 tl nin hakkını fazlasıyla veriyor ama bence 600-700 lira verilmez, bu telefonu almasam kesinlikle x5

Telefonun flash desteği olmadığı için mümkün değil dostum. Symbian S40 olduğundan kaynaklı harici bir web browser da kurulamaz ona. O yüzden hiç uğraşma. Web de gezinmek, foruma girmek vs için kullanabilirsin elbette.

metehan abi kullandığın cihaz s60 olsa skyfire yükleyip oradan izleyebilirsin diyeceğim ama...
ne yazık ki diyemiyorum...
ikincisi i phone ye telefon gözüyle bakmayın...
şu an kullandığım telefondan iyi ama....
samsung+sgh+x600

cevaplarınız için sağolun...enetersandır ama nokıa oviden ücretsiz indirdiklerimi izliyorum...ha birde samanyolu haberin mobil sitesindeki tüm haber videolarını izliyorum net bir şekilde...garip bir durum...siz bana haya kırıklığı yaşayacağımı söylediğiniz anda bu videoları rahatlıkla izledim az sevindirik oldum...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar