Akhisar Avrupa Normlarinda Drag Pistine Kavuşuyor !

47877326mg9.jpg
Türkiye Motosiklet Federasyonu Pist Komisyonu ve Merkez Hakem Hakem Kurulu Başkanı Müge Polatkan Kılavuz dün Akhisar’ a Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile yeni yapılacak olan Moto Drag pisti için incelemelerde bulundu. Ayrıca Türkiye Moto Drag.....

Türkiye Moto Drag Yarışları Akhisar’da Yapılacak!

Türkiye Motosiklet Federasyonu Pist Komisyonu ve Merkez Hakem Hakem Kurulu Başkanı Müge Polatkan Kılavuz dün Akhisar’ a Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile yeni yapılacak olan Moto Drag pisti için incelemelerde bulundu. Ayrıca Türkiye Moto Drag yarışmalarında Akhisar’ ın guru kaynağı olan Doğan Kırbaş’ da yarış pisti incelemelerinde proje hakkında bilgiler verdi.

Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanılan moto drag pisti 810 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde 3 Haziran 2007 tarihine kadar bitirileceği bildirildi. Akhisar Sigara Fabrikası Belediye havuzları tarafından bulunan pistin kısa sürede bitirileceğini bildiren Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Yumukoğlu “Çalışmalarımızı yarışmaların yapılacağı 3 Haziran gününde yarışılacak şekilde bitireceğiz. Pistin otopark alanı yapma projemizi de hazırladık ve onlarda kullanıma açılacaktır” dedi.

Akhisar’ a büyük reklam kaynağı olacağını belirten Doğan Kırbaş “Avrupa standartlarında inşa edilen bu pist Türkiye Cumhuriyeti Spor Bakanlığının hazırladığı moto ve oto drag yarışı Türkiye şampiyonalarına hizmet verecektir. Akhisar’ ımızın Türkiye’ ye tanıtılmasında önemli rol oynayacaktır. Bu yarışlar yılda yaklaşık 15 kez moto ve oto drag yarışları Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenmektedir. Ayrıca bu organizasyona ve pist yapımına imza atan belediye başkanımız Salih Hızlı’ ya çok teşekkür ederiz” dedi.

Yarışmaların ilk kez Akhisar’ da yapılacağını belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Akhisar’ a böyle Türkiye çağından yapılan bir organizasyonu kazandırdığımız çok mutlu oldum. Gerekli hazırlıklarımızı, projelerimizi önceden yaptık ve bu alanımızı da en güzel şekilde değerlendirmiş olacağız. Bu tür etkinliklerimiz Akhisar için devam edecektir” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş, Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Müge Polatkan Kılavuz, Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Nadir Güven, Akhisar Fen İşleri Müdürü Mehmet Yumukoğlu, Moto Drag yarışcısı Doğan Kırbaş, yarışma fitsini yerinde incelediler.

36963968uj2.jpg
91830019yi4.jpg
14qn1.jpg

NOT: www.akhisarhaber.com kaynağından alıntıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tarıkk abi beraberr yarışsamm olurmuu

yenı pistimizz hayırlı ugurlu olurrr insallahh allah kazasız belasızz yarıslar dilerımm

umarım altından kalkabilirler...

görkem altından kalkmak zorundalar :) kırbaş kardeşleri drag yarışları ile ilgilenen herkes bilir sever sevmez o ayrı konu :mrgreen: genelde ilk ikinin içindedir kendisi...
belediye başkanımızda altyapısı ile ilgileniyor bu organizasyonun, bende senin kadar merakla bekliyorum...

akhisarımıza hayırlı uğurlu olur inşallah.

bu sene 3 türkiye şampiyonası akhisarda yapılacak.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadş hayırlısı olsun.Darısı inşl diğer illerimizin başına:)

ben diyorum ki bu pistte yarışmak farz oldu arkadaşlar salıcam canavarı buraya ağlatıcam asfaltı:queen: hadi hayırlı tıraşlar

Hayırlara vesile olması dileğiyle, ehh artık bizde manisa mt olarak birgün piknik yapmaya geliriz oraya hea nasıl olur ?

Son düzenleme:
Akhisar ve Akhisarlılara yakışır, hayırlı olsun. Artıkın ilde yapsınlar artık Akhisar'ı.

istanbul da doğmuş büyümüş bir akhisarlı olarak çok sevindim...sonunda akhisarıma yakışır,uluslararası platformlarda adını duyuracak girişimleri görüyoruz...şimdiden herkese hayırlı olmasını dilerim...tüm motorcuları Allah korusun...

ben diyorum ki bu pistte yarışmak farz oldu arkadaşlar salıcam canavarı buraya ağlatıcam asfaltı:queen: hadi hayırlı tıraşlar

gürkay sana özel enduro drag yarışı ayarlayalım ama sen şimdi "evi temizlicem yok ustanın başında durcam" :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:diye ona da gelmezsin.İşin kötüsü yağmur yağar ve o yarış da iptal olur.Mübarek adamın hali başka oluyor yeeaaawwww:queen::queen::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar