Ah şu türkiyenin yolları

Bu videoyu çekip youtube de paylaşıma açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Bir Avrupa yollarında çekilmiş bu tür videolara bakın ve karşılaştırın Türkiye' de ki yolları.Tamam kazaların çoğu bizim hatalarımızdan kaynaklanıyor ancak; yolların bunda hiç mi suçu yok?
[YT]4XEocOtdg4o[/YT]

Evet yolda asfalt+kum+taş+toprak+yama+yıpranma=bizleri usta şöför yapıyor :queen:

paylaşımın için saol
bir ara tavşan kaç tazı tut'u oynadılar aralarında ilk baştakı üstad sağlam kullanıyor virajlara girişine hasta oldum:cat:

abi hala anlamadınız devlet herkes enduro kullansın diye boyle yapıyo :p yollardan artık endurocular bile şikayetçi abi ben ne diym..herşey güzelde o yol tek şeritmi...karşı şeridi çok ihlal ediyosun.ben karışmıs gibi olmıyım ama ya karşıdan hızlı bi araba gelse :pr: :cyclopsan

paylaşım için sagol:rendeer:
fakat hergün gördügümüz yollar fazla degişik gelmedi nedense:p

bir ara 240 a kadar çıktı . o an tamam dedim şimdi önüne bir çukur yama vs.. çıkcak bizim elemanda yeri öpcek ama olmadı. öyle yolda öyle hız büyük cesaret dogrusu...

O yolda hiçbirşey yokki... Gül gibi yol =) Daha berbatlarını da gördüm...
Hatta yolu görünce çıkasım geldi oraya... Neresi acaba çok güzel , dağlar arasından kıvrılıyor...
Ama videonun yarısından sonra iyice bozuluyor yol , öncesinde iyi... Yamalı mamalı ama düz =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar