AEMOK Antalya Enduro Motosiklet Kulübü

AEMOK

Antalya Enduro Motosiklet Kulübü

Antalya'da bir enduro ve motokros kulübüne ihtiyaç vardı.
Biz de birkaç arkadaş bir araya gelerek bu külübü oluşturmaya karar verdik.
Antalya'da bulunan birçok motosiklet dostundan yardım ve destek alacağımızı düşünüyoruz.
En yakın zamanda çoğalıp, yarış ve eğitim konusundaki bir çok fikrimizi eyleme geçirmek için çalışmalarımız sürüyor.
Her türlü gelişmeyi haberdar edip sizlerden gelecek fikirleri de değerlendirmek istiyoruz.

Yakında açılacak web sitemizden kulüp çalışmalarımızı izleyebilir ve bu çalışmalara sizler de katılabilirsiniz.
www.aemok.org

İletişim : [email protected]

Antalya' mıza hayırlı olsun..:cat:
umarım güzel etkinlikler ve organizasyonlar bizi bekliyordur!..
heyecanla bekliyoruz..

AEMOK

Antalya Enduro Motosiklet Kulübü

Antalya'da bir enduro ve motokros kulübüne ihtiyaç vardı.
Biz de birkaç arkadaş bir araya gelerek bu külübü oluşturmaya karar verdik.
Antalya'da bulunan birçok motosiklet dostundan yardım ve destek alacağımızı düşünüyoruz.
En yakın zamanda çoğalıp, yarış ve eğitim konusundaki bir çok fikrimizi eyleme geçirmek için çalışmalarımız sürüyor.
Her türlü gelişmeyi haberdar edip sizlerden gelecek fikirleri de değerlendirmek istiyoruz.

Yakında açılacak web sitemizden kulüp çalışmalarımızı izleyebilir ve bu çalışmalara sizler de katılabilirsiniz.
www.aemok.org

İletişim : [email protected]

Selamlar, ben de önümüzdeki yıl Antalya'ya yerleşeceğim. Bu habere çok sevindim. İstanbul motosiklet camiası oldukça hareketli Antalya'da yalnız kalmaktan endişe ediyordum. Şu an Suzuki Burgman 400 kullanıyorum, önümüzdeki yaz hedefim BMW F650 GS alarak enduroya geçmek. Yaşayacağım yeni şehirde yeni motorumla beni de aranıza kabul ederseniz mutluluk duyarım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Hayırlı uğurlu olur umarım.... :)

Kullanıcılarımız toplam 14 mesaj attılar
Toplam 4 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: extrailt
Toplam 2 kullanıcı online :: 1 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir [ Admin ] [ Moderator ]
Sitede bugüne kadar en çok 2 kişi Prş Ksm 22, 2007 1:16 pm tarihinde online oldu.
Kayıtlı Kullanıcılar: Silves

Nezih abi sitede şu kısım beyaz şekil de.. Okunmuyor...

Son düzenleme:

GKN

hayırlı uğrlu olsun, antalyalı arkadaşlarda destekçiniz olur umarım..

Sevgili arkadaşlar;
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler ediyorum.
Sonuç olarak bu kulüp herkesin olacak.
Gelişmesi ve güçlenmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız olacak.

Öncelikle, kulübün gelirlerini arttırmak için herkesin üye olup aidat ödemesi gerekecek. Toplanan bu aidatlar kulübün organize edeceği yarış ve festival gibi projelerde kullanacaktır.

Ayrıca enduro, motokros ve ATV sınıflarında yarışmak isteyen arkadaşları da sporcu olarak aramızda görmek isteriz.
Biliyoruz ki bu sınıflarda yarışacak motosikletlere sahip olmak kolay değil.
Bu yüzden de herkesin sürüş tekniğini geliştirmesi ve bu spora başlayabilmesi için önce düşük cc li motorlarla mahalli yarışlar düzenleyeceğiz.
Yani; Zongshen, Ramzey, SkyTeam ve benzeri, 15 hp gücünde Çin malı motosikletlerin yarışacağı bir hazırlık sınıfı yaratacağız ve lisans almadan yarışacak bir ortam yaratacağız.
4 mevsim motosiklet kullanılabilen Antalya'mızda her ay yarış düzenlemeyi düşünüyoruz.
Sizlerden gelecek talep ve önerileri de değerlendirip farklı organizasyonları da yapmaya açık olacaktır bu kulüp.

En yakın zamanda , sürüş teknikleri açık öğreniminde görüşmek dileği ile.

Sevgiler.

www.aemok.org web sitemiz, internet buluşma noktamız olacaktır.

Kaliteli ve işlevsel bir web sitesi için çalışmalarımız sürüyor.
Bugün, yarın forum sayfalarımız da açılacaktır.

Saygı ve sevgilerimle...

Nezih Öget

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar