Adrenalini biraz arttıralım mı? Hazırmısın?İzle o zaman....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baba süperdi yaa keşke bunları trafikte yapmasalar.. Ama kızlarda süper, bide her gittikleri yeri hamama çevirmeseler :rendeer:

Bu çocukların sokağa atacak kadar çok paraları var demek ki, o güzelim makinaları paramparça ediyorlar,kırılan kafa kol da cabası :farao:

bahsi geçen video'nun tamamını ort. 90 k ile indiriyorum, 700 MB, tahminimce 2 saate tamamlanmış olur. 1 buçuk saatlik bir şölen olacağa benziyor, isteyen olursa özelden adres, isim, telefon bıraksın, cd'ye yazdırıp yurtiçi kargoyla göndereyim.
kargo masrafı alıcıya aittir :)

manyak görüntüler yavv..kazazedelere şifalar.sağlamlara ders çıkarmalarını diliyorum.:)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar haplanmıs kesın deli deli

walla harbi guzel hareketle ama gercektern bunlarda para fasla ben motor alana kadar canım cıktı asla o sekilde kullanmam :)))

Durduğu Yerde Motoru Altından Kaçıranlara Uyuz Oluyorum.Sürmesini Bilmiyorsan Niye Kameraya Kendini Çektiriyosun.Önce Öğren Sonra Bin :)

Bu çocukların sokağa atacak kadar çok paraları var demek ki, o güzelim makinaları paramparça ediyorlar,kırılan kafa kol da cabası :farao:

bence yanlış düşünüyosun adamların ülkesinde motor fiyatları bizdeki gibi değil bizdeki gibi 19000 liralık motora 37000 ödemiyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar