ADANALI KİMSE YOKMU YAW

Tanışalım ve gezelim yeni ortamlar ve yeni arkadaşlıklar adına.. :cat:

Ben adanada değilim ama fazla uzak sayılmam mersinde yaşıyorum. Adana ya geldiğimde tanışabiliriz. Man falan vatsa yazışıp bi ara gezi düzenleyebiliriz.

[email protected]

today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus :) .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies :) P

today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies P
arkadaşlar ne demek istiyor biri tercüme yapabilirmi ? :silent: :silent:

ne demek istedin ?

today is so great day !! Iam leaving Istanbul for 1 week of my holiday ,and Iam sure ,included bus trip ,everything is gonna be alright ... Next year I shall be had my own moto ,and I'll take all my trips by my motocyle instead of that damn bus :) .for now greetings to all admirers .. Kiss nice ladies :) P[/quote]
-----------------------------------------------
yani diyorki;

"Bugün, öyle büyük gündür! ! Benim kesinlikle bırakırken benim 1 hafta boyunca Istanbul tatil, ve beni, otobüsü yolculuk kapsadı, her şey gidiyor, iyi oldu. . . Ben gelecek yıl, benim kendi moto olunacağım, ve ben, benim bütün benim yolculuklar kendisinin yerine lanetle otobüsü motocyle alacağım. Şimdilik bütün hayranlara selamlar. . Öp güzel hanımlar"

ve demek istedi ... :silent:

bizimdilden konuşsanda anlasak ve adana çevresindense buradan haberleşiriz benim msn : [email protected]
:silent:

a_cayip; o nasıl bir çeviridir öyle ya.. Bir programla falan mı yaptın. Çok komik olmuş yaw..

Evet bekliyoruz. Mersin, Adana, İskenderun, Antakya Gaziantep ilçeleri ve köyleri yok mu gelen.

Alalala

TheFantasy' Alıntı:
Evt dedim varmı dedim işte ,Adanaya gidiyorz hemde gece a_cayip 'lerde kalcaz .

buyur baştacısın kardeş fakat gitmeyi planlayacagımız yerlerde sonunda 1.gece kamp kurmayı düşünebiliriz ve katılımcı arkadaşlar düşüncesi neticesinde şekillenecek programımız.. selamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar