Adana'dan Can

Selamlar ben Adana-Ceyhan'dan Can...Yaşım küçük olmasına ragmen motor delisiyim..bir başka sitede üyeydim yaşım küçük oldugu için benim hevesimi kırdılar :pr: neyse bende buraya geldim...Umarım buradada aynı şeyi yaşamam...

Süper Moderatör (BBRR)
Can hoşgeldin yaşının küçük olduğunu bilip abilerinide abi olarak görürsen sorun olmaz hoşgeldin:rendeer:

Saygıdan kusurum olmaz abi...diğer siteden geldim ama o sitedede bi yanlış yapmadım tek sorun küçük olmam...Ama napim Deliyim...Motor hastasıyım

hoşgeldin yaşın kaç ki yazsaydın merak ettim...................:)

16 abi :salut: ...tşk. ler herkeze...site geldiğimden daha iyi ve daha aktif...

ya bu arada yapılan geziler ile ilgili formlar nerede bulamadım da :bounce:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
Saygıdan kusurum olmaz abi...diğer siteden geldim ama o sitedede bi yanlış yapmadım tek sorun küçük olmam...Ama napim Deliyim...Motor hastasıyım
Adanalı abilerin de var bu sitede ona göre.:p

Evet kısmet olursa bir gün adana çukurova motor sp.clup a gidip tanışıcam

ooo bi adana lı hemşeri daha hoş geldin can:)

bizde ADANA lıyız sonuna kadar

merak etme kimse hevesini kırmaz bu sitede aksine destekler ler
hade bakim hangi motorlardan hoşlanıyorsun onlarıda yaz tanıt işte kendini:p :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Can..

hoşgeldin. burada senden büyük olup da ufak uşaklar gibi davrananlar var. mesela 5x :queen:
resimdeki kask senin mi?

Genel olarak Race tipi motorlardan hoşlanıyorum...Ama motor motordur felsefesi de bana uyar..Çok hastayım abiler tedavisi 1 sene bu hastalıgın...seneye 17 oluyorum...Bu arada gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim...Adanalı abiler Motor club. a gelicem tanışırıs işallah..Dier abilerimde adana-ceyhan gelirlerse mutlaka misafirmsiniz beklerim...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin :rendeer: Emin ol burdaki çok kişiye küçük yaşlarda bulaşmıştır motosiklet hastalığı.Sende bi anormallik yok yani.:wiinkk:

Hastalıktan hiç rahatsız değilim...Herkezin başına gelsin :) evet çok güsel bir duygu...Rüzgarla çarpışmak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar