adana autoshow fuarı

merhaba arkadaslar ben adanalıym adana fuarınna giden arkadaslarımız varmı giriş ücretlimi varsa ücret ne kadar davetiye bulma gibi bi şansımız varmı

Bir bilgim yok benim yaw..Bu ne organizasyonu böyle..
Tarih nedir..
Ne kadar sürecek..

Biraz önce netten bir araştırma yaptım paşam..
Bugün başlamış...Giden olursa foto isterik artık..:wiinkk:

giriş ücreti mutlaka vardır.. sana şöyle tarif edeyim.. baraj yolundan düüüüm düz gideceksin, hiç bir yerden dönme yok... gündoğdu okulları var. az ilerisindede kurttepe sinir hastalıkları hastanesi.. orayı da geç zaten sağ üst tepede büyük kapalı alanı görürsün.. hiç bilemessen TÜYAP fuar alanını sor. yada auto show'a nasıl giderim diye.. bilmeyen yoktur zaten...

kardeş ücret olmuyor,aynı fuar konyada da açılıyordu fakat girişte herhangi bi ücret ödenmiyor...foto isteriz ama :)

Ben geçen yılkine (yanlış hatırlamıyorsam) 10 YE TE LE verip girmiştim:pr:

giriş ücreti mutlaka vardır.. sana şöyle tarif edeyim.. baraj yolundan düüüüm düz gideceksin, hiç bir yerden dönme yok... gündoğdu okulları var. az ilerisindede kurttepe sinir hastalıkları hastanesi.. orayı da geç zaten sağ üst tepede büyük kapalı alanı görürsün.. hiç bilemessen TÜYAP fuar alanını sor. yada auto show'a nasıl giderim diye.. bilmeyen yoktur zaten...

teşekürler yardımcı oldugun için hocam

Ben geçen yılkine (yanlış hatırlamıyorsam) 10 YE TE LE verip girmiştim:pr:

bu yılda öyle bişe olursa iyi bide davetiye falan verıolarmıs onun hakında bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
arkadaşlar fuarda bu yıla kadar ücret yoktu şimdide yok olarak biliyorum oto parkta ücretsiz şimdilik yeni kural çıkarmadılar ise.

Ücretli olsa bile kapıda firmalardan davetiye alabilirsiniz. Yani para vermeye gerek yok. :)

gidiş için en uygun yöntem TEM havalanı çıkışından çıktıktan sonra real - carreforusa istikametinden gitmek. doğruca gidildiğinde lavhayı göreceksiniz. baraj yolu turgut özal kısmında çok trafik olduğu ve lambalar daha sık olduğu için zaman kaybı daha çok olabilir.

Hemşerilerim bu etkinliğe katılmaya çalışın..

Tabi foto çekmeyi ve buraya eklemeyi unutmayın...

geçen yıl gittim.iki stand vardı motosiklet,biri bmw ve standda sadece iki modeli,diğeri çin işi bi markaydı hatırlamıyorum bile,hep araba standı vardı.yani bana hitap eden bi fuar olmadı.bu sene gitmem herhalde.girişide 5 ytl idi 10 verdim 5 ini geri verdiler bayanlara ücretsizmiş.
ok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar