adam kizmis hayatina kasti var girin de bakın

yok be abi adam motoru yeni almış heralde ondan canına susamış olabilir ...

Zühtüpaşam geçen gün yaptıklarını kameraya çekmişsin,biz daha yeni görüyoruz burdan :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FutureShock' Alıntı:
Zühtüpaşam geçen gün yaptıklarını kameraya çekmişsin,biz daha yeni görüyoruz burdan :p
napalım kameralara alıştık bi kere..:p
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FutureShock' Alıntı:
Sabun köpüğü şöhret bunnar paşaaaam :p Kalıcı lman dileğiyle :)
:mrgreen: desene biri bizi gözetlio evindeki gibi sabun köpüü şöhret..ah ah bu TV ciler hep kandırıolar bizi..:pr: :pr: :mrgreen: :mrgreen: nası tek tekere yapmısım arabaların arasında ama:p :mrgreen:
S&S

Denizli İl Temsilcisi
abi yaşamaz bu adam abi nasıl duruyo nasıl sollyuo aslında sollamıyo abanıp gaza geçiyo fan 4 tekerlilere zulüm etsin arakdaşa destek çıkalım koksun 4 teker bizden hehehhhe

ya ben trafikte bi arabayı sollarken 50 defa düşünüyorum. aniden önüme kırar mı ? onun önünde göremediğim ve önüme kırabilecek başka araç var mı ? önümdeki aklına gelir el frenini çeker, kapıyı açar önüme atlar mı ? :) lastiği patlar kontrolünü kaybeder önüme çıkar mı ? falan filan diye. 51 inci kez düşündükten sonra Salavat getirip sola çıkıyorum.
vatandaş cesurmuş ne diyim...
belki adam amerikada iğneyle uyutulup infaz edilecek bi mahkumdur aranıyodur kabetçek bi şeyi yoktur ne biliym öyledir belki....

ya ben trafikte bi arabayı sollarken 50 defa düşünüyorum. aniden önüme kırar mı ? onun önünde göremediğim ve önüme kırabilecek başka araç var mı ? önümdeki aklına gelir el frenini çeker, kapıyı açar önüme atlar mı ? :) lastiği patlar kontrolünü kaybeder önüme çıkar mı ? falan filan diye. 51 inci kez düşündükten sonra Salavat getirip sola çıkıyorum.
vatandaş cesurmuş ne diyim...
belki adam amerikada iğneyle uyutulup infaz edilecek bi mahkumdur aranıyodur kabetçek bi şeyi yoktur ne biliym öyledir belki....

:queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar