Acil Durum Bilgi Karti

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

acil.jpg
Yolda başınıza gelebilecek beklenmedik tehlikelere karşı acil durum planımız var mı? Herhangi bir kaza anında size yardımcı olacak vatandaşları yönlendirebilecek acil durum kartınızı yanınızda taşımalısınız. Kaza anında çevrede ister istemez bir panik ortamı oluşur. Kazazede bilincini kaybetmiş ya da kaza şokunun etkisinde ne yaptığını bilemez durumdadır. Hazırlayacağınız bu acil durum kartı belki sizin hayatınızı kurtarabilir, ufak bir detay ama gerçekten önemli.
Excel (xsl.) formatında içi boş olarak hazırlanan acil durum kartını aşağıdaki linkten bilgisayarınıza indirim içeriğini kendi bilgileriniz ile doldurabilirsiniz. Bu kartı görünür bir noktada taşımalısınız. (kaskınızda, yakanızda, motosiklet üzerinde vb.)

Excel formatında hazırlanmış dosyayı yüklemek için aşağıdaki linke tıklayın.

Son düzenleme:
çok güzel bir uygulama bizimle paylaştığın için teşekkürler :rendeer:

Teşekkürler Erhan bey,çoook faydalı bir başlık olmuş.
Bir de bunu sticker haline getirirseniz daha iyi olur.

gerçekten çok faydalı bir düşünce. hemen dosyayı indirip çıktısını alıp dolduruyorum.

motosikletimde uygun yeri düşünmeye başladım bile :) teşekkür ederiz :bounce:

gerekli bir uygulamaydı sagol fakat bence eklenmesi gereken birşey var.
kişinin geçirmiş oldugu veya devam eden hastalıgı. bu gerçekten önem taşıyan bir konu doktor ilk müdahalesini yaparken onu bu şekilde bilgilendirmek hem saglıklı bir müdahale yapmasına neden olur hemde zaman kazandırır.

allah korusun inşallah hiç bir arkadaşımız buna ihtiyaç duymaz
çok yararlı tebrik ediyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Faydalı olur kanaatindeyim...Bunu plastik yapsak kredi kartı gibi herkes cüzdanında taşısa daha faydalı olur....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sürekli boyunda taşımadığımız sürece bir işe yaramaz.

motorda bir yere iliştirsek düşer, yapıştırsak sticker muamelesi görür ve dikkat çekmez.

Hele ki cüzdanda taşısak kimsenin haberi olmaz.

Yani iple boynunuza asmadıkca bir işe yaramaz düşüncesindeyim.

Yada şöyle bişey olur, ülkede herkes bunu uygular ve herkes bunun ne olduğunu az çok öğrenirse kaza anında olay mahalindeki vatandaş yada görevli kişiler bu kartın bulunması gereken yere bakar yada kartı bulmaya çalışır vs.

Gaziantep İl Temsilcisi
gerekli olan bir kart paylaşimin için teşekürler erhan

Hımmm gayet güzel, ama bende Olcay'a katılıyorum.. Çıktısını aldım bile, anahtarcılar onu bir de güzel kaplar ama nerede taşıyacağım... Kask demişsin, ama Allah korusun kaskın çok kötü bir hal aldığı kaza ise ? Uygun bir yer düşünsek iyi olacak....

Bir doktor olarakTebrik ederim, uygulanması halinde olası faydalarını hemen görebileceğimiz bir yenilik..Kaskı doktor çıkarır ibaresi çok ama çok doğru...

bence kaskta görünür bir yere yapıştırılırs a başarılı olabilecek bir uygulama...
tabi herkes kaskına yapıştırmak istemiyebilir...

Çoğumuz için düşünmesi bile ürkütücüdür ama kaza bir gerçektir arkadaşlar:pale:
Böyle bir tedbir yaşam kurtarabilir.
Murfy kanunları der kiiiii:
En kötüyü düşün, Muhakkak öyle olacaktır! (Murfy de böyle birşey var mı bilmiyom, şimdi egzostumdan uydurdum:queen:)
Bu kartı pvc kaplatıp motora binerken görünecek bir şekilde takmalıyız. bilinçsiz olduğumuz durumlarda bizleri kıpırdatmak istemezler, bunu da hesaba katarak görünür bir yere asalım:pale:
Gerçi bazı arkadaşlar estetik bahaneler ile beyenmeyeceklerdir ama:cat:

Teşekkürler Skullhunter,
Herkese kazasız belasız sürüşler dileriz:rendeer:

cok faydalı ve güzel bir çalışma olmuş kendim adına teşekkür ederim:rendeer:
ama bn sigorta no ve tel konusunda ne yazmamız gerektigini anlayamadım trafik sigortasımı saglık guvencemizmi(ssk) gibi??:silent::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar