Acemi Kroscular :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Harika gezmişsiniz arkadaşlar. O motosikletlerle arazide gösterdiğiniz performans ve cesaret, takdire şayan doğrusu.
Helal olsun.:cat:

guzel gezı ama asya 125t yaptıkları ınanmıyom benımkı yolda en ufak tumsekte altını surtuyo

guzel gezı ama asya 125t yaptıkları ınanmıyom benımkı yolda en ufak tumsekte altını surtuyo

hocam ister inan ister inanma ama asya hep yanımızdaydı. Hiç kopmadı bizden çamurda felan tvs ye arkadan el attık çıksın die asyanın yardıma ihtiyacı olmadı hiç. :) valla gördüün gibi işte

Helalinden bir HELALOLSUN Demekki insan isterse herşey oluyor.yalınız krosçu ların karizması çizilmesin. abiler kızmasın bu işe:cherry:

bende de asya 125 vardı ama asfaltta dağılmıştı seninkine dağ bayırda nası bişi olmadı anlamadım :p :)

Benim asyadanda asfaltta giderken ön tekerde takırdamalar oluyor dağılmaya yakındır :mrgreen: Scooter ile yaptınığınız bu amansız yolculuk eminim heyecanlı ve eğlenceli geçmiştir, motorların doğasına aykırı sonuçta :) Sizin adınıza sevindim, elinize sağlık.

hey gidi yaz günleri. Bugün İstanbul'da öyle güzel bi hava varki bu gezi aklıma geldi :) ne güzel ve keyifliydi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar