abiler,ablalar,kardeslerim kendinize ii bakın

:rendeer:arkadslar okullar tatil sayılır artık calısmaya gidiorm yeni bi motor alırım inş onla eve gelirim üç ay sonra :) hepiniz kendinize iyi bakın antalyada calıscam 3 sonra yine buralarda olurum ve fırsat buldukca giricem buraya allah herkeze kazasız belasız günler nasib etsin. hakkınızı helal edin. hoşçakalın...:rendeer: :salut:

off ben bende sbs de iyi puan yapsaydım babam atv alıcaktı gine babamın iş yerinde çalışcam gine gurbetçiyiz :D:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------

kendine iyi bak hayırlı yolculuklar ... yolda inş. bol bol hayabusa görürsün :D:D

Motosikleti
Hornet
çalışmak iyiydir :)Bende pazartesi günü istanbuldan aydına taşınıorm..Bende orda çalışıcam:)Herşey yeni motosiklet için:mrgreen:

başlığı abiler, amcalar, kardeşler... diye okudum yanlışlıkla. dedim noluyoo acaba bu da müjde ar gibi istanbulun adresini mi sorcak. :p:mrgreen: Eee devamı malum bahsettiğim filmi izleyenler bilir.
kardeş iş bulabildiysen iyi Valla eee bu zamanda iş bulmak biraz zor tabii.
Ne demişler işleyen demir pas tutmaz. çalışmak iidir. güle güle git, güle güle gel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otele çalışmaya mı gidecen

Allah hayırlı, bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.

Allah'a emanet ol kardeşim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende calişcam ybr 125 alicam napalim motor parasi :p

Turim mezunu oldum; güneyde bi staj ayarlayamadm kendime yahu :silent:

Bol kazanclar dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar