3 kez "yaşlı" yazmışsın.
Ben henüz kendimi o kadar "yaşlı" hissetmiyorum valla.
Ki sen zaten doktorasını bitirip sektöre atılmış ve ilk maaşıyla Vstrom almış da köfte turlarına katıla katıla gut olmuş gibisin daha maşallah.

Biraz kilo versen "Evladım okuyor musun?" diyesi geliyor insanın.
Evimde koyabileceğim yer olduğundan dolayı inşallah elimin altında bir CRF her zaman durur.
Bir de Cub hastası olduğumdan Wave 110i ve Crypton S motorlarımı satmaya kıyamam. Onlar da durur.
Muhtemelen asfalt ağırlıklı sürüşler için bir sport-touring tarzı alet de alırım eldeki motorlardan birkaçını azaltırsam.
Ben CRF'yi araziye çıktığım için değil günlük güzergahta bile sıkça karşımıza çıkan çukur ve kasislerden geçişleri minimum hissettirdiği için tercih ediyorum öncelikle.
Espressonun artçılı sürüşü olduğu için ona mevcut motoru gibi bir motor zaten şart zira dediğiniz gibi CRF tek tabanca binilecek bir motor.
Büyük motorların ani hızlanma - son sürat - 120 km ve üstü süratlerde konforlu sürüş ve artçılı kullanım dışındaki neredeyse tüm ihtiyaçları çok büyük bir oranda karşılıyor zaten.
Seyir hızı yasal limitlerin üzerine çıkabiliyor ve kamyon ve otobüslerden daha hızlı gidebiliyor.
Yol seçmiyor ve geçtiği yollardaki bozuklukları neredeyse hiç hissettirmiyor.
Hep söylediğimiz gibi ihtiyaç ve beklentiler önemli.