a2 ehliyetle ilgili bir soru....

şu an B sınıfı ehliyetim var. fakat ehliyetin verildiği yer ile benim şu an devam ettiğim kursun ilçesi farklı...
acaba a2 ehliyet için b sınıfı verilmiş yere mi başvurmam lazım yoksa herhangi bir trafik şubesi olur mu?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Galiba bi önceki evraklarının olduğu şubeye gitmen lazım. Neden kursuna sormuyosun, bu onların işi...

önceki şube önemli değil sanırım, kursun bağlı bulunduğu şubeye başvuracaksın...

Selam Tolga77 birbirleriyle alakası yok olayın. Sen A2 müracaatını yaparken kursa, onlar senin B sınıfı ehliyetinin fotokopisini alıyorlar. Qnlar sana belirtir nereden alacağını. Ben bu ay müracaat ettim, biliyorum. Bana Bostancıyı söylediler... Yarın da sınava gireceğim inşallah... Senin de ehliyetin hayırlı olsun... Sevgiler... :rendeer:

Subenin farklı olmasının bir onemi yok. Benim B sınıfı ehliyetim Bagcilar'dan ancak ehliyet icin Besiktas'a gittim. Sadece 1-2 gun daha fazla vakit alıyor. Ben Besiktas Subesine basvurunca gorevli memur ehliyetimle ilgili olarak Bagcilar'a bir email atti ve bunun cevabi 1-2 gunde gelir diye onumuzdeki hafta tekrar gelmemi soyledi.

Trafiğe gittiğnde B sınıfını başka yerden aldıysan ora ile yazışma yapılıyor. Sen de yazışmanın sonuçlanmasını bekliyosun. Yazışma sonuçlanınca yani Byi aldığın yerin cevabı buraya ulaşınca evraklarını teslim ediyorsun ve ertesi günü ehliyetini alıyosun. Hepsi bu. Ha bu arada sağa sola biraz para yatırman gerekiyor .:)

tolga77' Alıntı:
şu an B sınıfı ehliyetim var. fakat ehliyetin verildiği yer ile benim şu an devam ettiğim kursun ilçesi farklı...
acaba a2 ehliyet için b sınıfı verilmiş yere mi başvurmam lazım yoksa herhangi bir trafik şubesi olur mu?

YENİ YAZILDIĞIN KURSUN BULUNDUĞU İLÇEDEKİ TRAFİĞE GİTMEN GEREKİYOR YAZIŞMAYI ONLAR KENDİ ARALARINDA YAPACAKLAR :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önemli, değil nereden yaparsan yap.trafik kendi arasında yazışma yapıyor.sadece ehliyetini 3 gün kullanamıyorsun.

lancelot35' Alıntı:
önemli, değil nereden yaparsan yap.trafik kendi arasında yazışma yapıyor.sadece ehliyetini 3 gün kullanamıyorsun.
YENİ EHLİYETİ VERMEDEN ESKİ EHLİYETİ ALAMAZLAR.YANİ 3 GÜN KULLANAMAMA GİBİ BİR ŞEY YOK.... :rendeer:

yeni bi başlık açmadan bişi şey sormak istiyorum b sınıfı ehliyetim var a2 alacağım zaman mevcut ehliyetin mi üzerine gereken bilgileri işliyolar yoksa yeniden sıfır ehliyet mi veriyorlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar