A2 ehliyeti hakkında

selamlar. forumda yeniyim. bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. mayıs ayı gibi B ve A2 ehliyeti aldım. malum öğrencilik hali emniyete verilen parayı daha yatırmadım. böyle olunca ehliyeti de almadım. fakat bütün sınavları geçtim. şu durumda motorsiklet kullanırken polis durdursa ehliyet sorsa, bende ehliyetim var ama çıkartmadım diyebilirmiyim? ya da sürücü kursundan alacagım bi belge ehliyetin yerini geçici olarak tutar mı ?
cevaplar için herkese teşekkür ederim. saygılar...

onu bende sordum kardeş fakat polis ben olsam es geçerim diyo yeni çıkartacağın için, ama başkasını bilemem diyo yani çıkma derim

slm

slm kesınlıkle trafıge cıkma, ehliyet cebıne gırmedıgı surece, yasalar onunde ehlıyetsız olarak ceza yersın:farao:

arkadaşlar E+A2 ehliyete yazıldım sınavı geçtim dosyalarıda aldım motor aldım parada suyunu çekti sadece A2 yi çıkartabilirmiyim şimdilik, 2 ay sonrada e yi çıkartıcam yardımcı ollursanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım dört ayrı konuya aynı mesajı yazmışsın. Birine yazsan ya da yeni başlık açsan yeterli olurdu. Evet sadece sadece A2 ehliyetini çıkartabilirsin. Kustan aldığın dosyanın içinde sadece a2'nin seftifikası olursa sadece A2'nin harcını ödeyip çıkartabilirsin ama daha pahalıya mal olur. 2 ay sonra E ehliyetin içinde aynı dosyayı hazırlaman gerekecek. Sağlık raporu, sabıka kaydı, kart parası falan bunları ikinci kez ödemen gerekecek. Mümkünse ikisini bir çıkart.

Arkadaşım dört ayrı konuya aynı mesajı yazmışsın. Birine yazsan ya da yeni başlık açsan yeterli olurdu. Evet sadece sadece A2 ehliyetini çıkartabilirsin. Kustan aldığın dosyanın içinde sadece a2'nin seftifikası olursa sadece A2'nin harcını ödeyip çıkartabilirsin ama daha pahalıya mal olur. 2 ay sonra E ehliyetin içinde aynı dosyayı hazırlaman gerekecek. Sağlık raporu, sabıka kaydı, kart parası falan bunları ikinci kez ödemen gerekecek. Mümkünse ikisini bir çıkart.

saol kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar