- Konu Yazar
Merhaba yakın zamanda foruma üye oldum aynı zamanda yaklaşık 4 ay önce ehliyet aldım. Ehliyet alırken Otomatik A2 Ehliyeti aldım ve sınava Scooter ile girdim. Gel gelelim benim sorunuma. Bir kaç gündür pişmanlık duymaya başladım maalesef. Sebebi süper hızlı motorlar sürememem değil, scooter a bağımlı kalmam. Neyse ben baktım böyle olmaycak yavaştan diğer ehliyeti de alayım dedim (A2 Normal) Önceki kursum çok uzak kaldığı için bu sefer evimin yakınında bulunan bir kursa başvurdum ve bana Motorda otomatik ehliyet diye bir şey olmadığını söylediler. Ben de tekrar bir araştırma yaptım ancak resmi bir kaynakta bulamadım. Bunun üzerine E devletten falan ehliyetimi sorguladım, ehliyetime falan baktım ancak Otomatik ibaresini hiç bir yerde göremedim. Şu an ki A2 ehliyetim ile vitesli motosiklet sürme izinin var mı? Varsa, temel trafik ve motor hakkında zaten mevcut bilgim var vitesli motosiklet öğrenmem için önerdiğiniz bir kurs var mı? Yoksa ne yapmam gerekiyor? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.