A2 direksiyon sınavından görüntüler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar Bugun direksiyon sınavı varmış tabi 1 ay sonra benimde direksiyon sınavım var.. merak edip gittim bi bakıyım nasıl yapıyorlar diye.. dikmişler 4 tane koni giderkende aralarından geçiyorsun dönerkende bunu daha evvel ehlıyet alanlar söylemişlerdi ama merak işte :) gitmişken ceptelden bir kaç resim çekip sizlerle paylamşmak istedim....ha bu arada burası okul bahçesi:) bir çok kişi kendi motorları ile gelmişler ama sadece kursun motoru ile aldılar...

Bu motoru ile gelen bir motorcu arkadaşımız en eski orada motora sahipti

Bu sürücü kursunun sınav motoru herkes onu inceliyor.. merak işte:)

Ve sınav başlıyor ilk sınava giren arkadaş motoru çalıştırıyor

Ya ALLAH YA BİSMİLLAH diyerek veriyor agzı:)

Ve konilerin arasından geçiyor...

buda 2. sınava giren arkadaş...Arkadaki ayakta duran 4 kişi sınav kurulu

gene en azndaan yarım debriyajlı :D

bizde ilk cıkan mondial skutırlardandı :D

1.93'lük adamım.. Beni 100cc'lik bir scooter'a bindirdiler sınavda! Dizlerim gidona değiyordu! Hocam bu ne dedim..

ya yürü işte, düz git dön gel dedi..

kaykay yapar gibi gidip geldim! işin ilginç tarafı 90 vermiş!

Gerçektende çok basit oluyor bence böyle olmamalı daha disiplinli olmalıki kazalar az yaşansın.

son

Gerçektende çok basit oluyor bence böyle olmamalı daha disiplinli olmalıki kazalar az yaşansın.

bunun ordakı bılmem kaç dakıkalık disiplinle alakası yok sorun 1 2 3 4 5 ıse sen 4 aşamasını demişssin ..
mısal kurslarda kursiyerlere daha çok pratık ımkanı saglanmalı vs vs ...

Bu resimlerdeki dubaların ara mesafesi yine iyi ayarlanmış. Benim sınavımda hepsi daha bitişikti ve yalnızca üç duba vardı. Aralardan geçtim ve tamam gidebilirsin dediler...

Son düzenleme:
offf...offfff...şimdi disiplinsizlikten baslasak, umursamazlığa, vurdumduymazlığa kadar uzanır bu konu...
onlar disiplisiz diye bizde öyle olmıcaz heralde...takıcaz korumalarımızı trafiğe çıkmadan önce kendimizi ve motorumuzu eğiticez açığı böylece kapatmaya çalışıcaz

o activa ne kadar kötü görünüyo ya koltuğun içinden süngerler çıkmış,neresi burası ve hangi kurs ?? benim yazıldığım kursta hem vitesli hem scooter var acaba hangisiyle gireriz ??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmirde 5 km yol yaptırıyorlar.... Sınava giren B sınıfı imtihan aracıyla kocaman tur attırıyorlar... :p

valla ben 90 aldım en yüksek puan benimdi ve 2 dakka sürmedi hoca şaşırdı ::xblink:::::queen:

uzatmayın arkadaşlar şimdi ehliyet işinide özele verirler aylarca çalışır durursunuz :mrgreen: :mrgreen: ( ama hakkatten çok basit.. )

Ben girdiğimde honda today 50 vardı sınavda.Koni falan da yoktu zaten.Sınava girdiğimiz yerde açık bir otoparktı, arabaların etrafında döndük:mrgreen: Yani saçma sapan bir şeydi:farao:.Keşke biraz daha ciddi davransalardı.:pr:

Bu ne ya ben de zor bişey zannediyodum gerçi benim yaşımın tutmasına tam 16 ay var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzatmayın arkadaşlar şimdi ehliyet işinide özele verirler aylarca çalışır durursunuz :mrgreen: :mrgreen: ( ama hakkatten çok basit.. )

Haklısın valla zaten koskoca 1 yılda 6 tane yazılı sınav var:)

bu gene iyi şırnakta ben kendi scooterimla girdim ve kurs görmedim açıkcası.sadece sınavlara girebildim.ama aldım ehliyeti sonuçta.birde burda 25-30m git gel yaptırdılar.herkesede verdiler ehliyeti.

O konilerin arasından arabayla geçilir... Ben girdiğimde koniler bir birlerine çok yakındı,yol dar ve toprak yoldu. :)

Biz Rize'de bazan sadece bir ağacın arkasından döndürüyoruz :p

hacı sen bizim meşhur kavağı diyorsun..
okul bahçesinden anons yaptırılmıştı."motor ehliyeti alcak olanlar kavağun altuna gitsun..." şeklinde
ama ağacı dönmek yetmemişti benim girdiğimde ve koniler çok daha yakındı.. tamamen keyfiydi yani kurallar.

Son düzenleme:
benim b ehliyetimi aldığım kursta 67 jawa vardı onun la giriyordu millet sınava aslında vitesli motorlar olması gerekiyor bence vites değiştirme debriyaj falan onlarada bakılır hiç değilse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar