90 cc Motor Öneriniz?

Eğer yarıotomatik dersen mondial 100kh yada ramzey al arkadaşımda ramzey var 2 kişi hertürlü yolda çekiyor güzelde kaçıyor hemde çok az yakıyor.:)

Ama debriyajlı dersen Kanuni bs 100 derim bu aralar oturduğum yerde 2-3 tane gördüm tipide fena değil hele kırmızısı güzel duruyor bu tip motorlar fazla sorunluda olmuyor az yakar çok kaçar hesabı.

bu devirde kimseye güven olmuyor ki. 2. elleride yenisinden az bir farkla satıyorlar.

Mondial 100 KM modelini buldum. vergisiz. benzin tüketimi diğer motorlara göre nasıldır? çok mu yakar az mı yakar. Km başına ne kadar yakar bir de kaç km yol gidersem şişer ve dinlendirmem gerekir? son sorumdur :)

Yanıt veren herkese teşekkür ederim.

100 km otamatik haberin olsun vites olayı yok

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-100-KM/CUP/Mondial-100-KM/index.html

100cc altı vergiden muaf demişsiniz buna eminmisiniz.

Ben 50cc altı vergiden muaf diye hatırlıyorum. 50 cc altı plaka ruhsat gerektirmediği için.

50 cc üstü plaka ruhsat gerektiriyor ve de bu vergi vereceksiniz anlamına geliyor. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

yanlış biliyorsun.100cc altı vergiden muaf.yani vergisi yok.ehliyet,ruhsat bütün motorlar için geçerli.50cc altını bilemem.:cat:

her türlü motorlu taşıta ehliyet gerekiyor isterse 25 cc olsun

kanuni bs 100 modelide güzel vergiden muaf yakından görüp incelemek iyi olur

100cc altı vergiden muaf demişsiniz buna eminmisiniz.

Ben 50cc altı vergiden muaf diye hatırlıyorum. 50 cc altı plaka ruhsat gerektirmediği için.

50 cc üstü plaka ruhsat gerektiriyor ve de bu vergi vereceksiniz anlamına geliyor. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

100 cc ve üzeri hacimdeki motorlarda vergilendirme başlıyor bütün motorlu araçlarda(motosiklet) plaka ruhsat ve kullanmak için A-1 yada A-2 sınıfı ehliyet gerekiyor,50 cc ve altı motorlara A-1 ehliyette yettiği için onla karıştırıyosun galiba sen:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alcağın motosiklet senin scooter hemde hondanı.
çok az yakar vergisi yok 2 kişiyle bile yavaş çıksada çekmediği yer yok ,yakıtı koklar şirin gözükür pratik ve ufaktır

Honda_Today_50_2006_0_image.jpg

honda today 'in 2 elleni bul 1000 -1500 arası 2.elleri

allahım yaa sırf vergiden kacıyor şehir dışına cıkmıycam diyor töbe töbe

motopisklet adlı arkadaş, dünyanın kaç ülkesinde mtv gibi bir saçmalık var ki? Hadi onu geçtik bu devlet vatandaşına neden özel tüketim der ki şuncacık motorlar için bile kul kölemiyiz gardaş... hadi onu geçtik gelişmiş dünya ülkeleri gibi olduk sömürülen bir vatandaş olmadık mtv kalktı var say... biz zaten bu motorla bir depo gezebilmek için iki depo devlete vereceğiz gardaş... ordan sevimli gibi görünecek atarlar yapmak kolay biraz gelişmiş medeniyetlre ülkelere bakın.. Vatanını sevmek onun için canını vermek ayrı birşey, vatandaşı keriz mal yerine koyan yönetim olması ve karşılığında bir sgk yı bile işten ayrılsan sana borç yazdım kanka ödersin diyen bir devlet olması ayrı... Bir suriyeli bile senden benden değerli ise hiç böyle artistik karakterler yapma gardaş adamı böyle bozarlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar