80 cc Kit

Merhaba arkadaşlar bugun eve geldımde aklıma bısı geldı ve sizlerede sormak istedim ben motorumun silindir piston takımını almak için sirkeciye gitmiştim ve almısken varsa 80 cc kitlerden alayım dedım Dükkana girdim ve adama dedimki abi su 2 zamanlı motorların 80 cc kitinden varmı dedım silindiri gösterdim cevp aynen su; Yok öyle bişey. kim soyledı flan flan. şimdi youtube ta bir ton video var 50 cc to 80 vsvs. ben suan 80 cc kit arıyorum bunu nerden nasıl temın ederim rektefe mi yaptırıcaz 50 cc yı yoksa ayrı bi kit olarak satanlar varmı bide 80 cc oldugu zaman karbüratör ve egzozdamı değişicek ? teşekkürler:rendeer:

80 CC KİT diye birşey yok diye birşey yok :) ( silindir+piston+sekman+conta =KİT :) )
Nereden bulunur onu bilemem ama var.
80cc kit taktığında karbüratörü de değiştirirsen daha anlamlı bir performans artışı olur.

80cc kitler var fakat onları uydurmak mesele.

Bende bws 100 vardı 2 zamanlı 125cc silindiri pistonu taktık karbüratör meme'lerini genişlettik. Silindiri taşladık, egzoz çıkışını tornacıda büyüttük, karbütör emişlerini deliklerini biraz daha büyülttük. Geniş borulu manifold taktık. Makina ancak o zaman yürüdü.

2 zamanlı işi risk'tir. yaparsın olmaz motor yürür fakat ne kadar gideceği hiç belli olmaz. belki 5 bin belki 25bin.

Yorumlarınız için teşekürler motor 2 zamanlı bu arada sirkeciye tekrar gidicem baska yerlerede soucam olmazsa Ebayde bakıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
70 lik ve 90 lık vardır reis benim bildiğim kadarıyla...!

fiyatkonusunda bi cekincem yokta uyarmı acaba orda sıkıntı var getiripte elımde patlamasın birde su Popcorn vardı kanuninin 90 lık onun takımı olurmu acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar