seni motosikletten soğutmak korkutmak ,için yazmadım güzelim , ben senin yaşından çok daha önceleri bu merete binmeye başladım , sana şimdi yok şu kadar tecrübem var yok efem bu kadar tecrübem var deyi hava yapmıcam :cherry:

ama yuvarlak hesap 12 yaş diyelim, ve yaş 38 olacak halen daha motor üstündeyim

arada askerlik ve bir kaç yıl boş geçti :cherry:
şaka bir yana motosikletten korkmalısın özellikle tavsiye ediyorum ve ben halen tırsarım , zaman zaman çokçada istemişimdir şöyle 600 lük 1000 lik bir makina alayım içimdeki ateşi söndüreyim

alamazmıydım tabiki alırdım , ama bende senin gibi araştırdım, arkadaşlarımdan ödünç alıp kullandım gördümkü 38 yaşında onca zaman motor süren bana bile abaes ve fazla bu makinalar

bak ben adrenalini severim , beni tanıyan bir çok dostum çok yönlü kişiliğimle tanır , gökyüzünde çokça kez motorlu ve motorsuz olarak uçuş deneyimlerim oldu , yamaç paraşütü yapıyorum uçuyor ama hızlı değil , havada hız hayat kurtarır ama karada hayatı bitirir, unutma ! hız felakettir o yüzden iyi düşünmek lazım
yazdıklarıma bakarak ulem hacimli makianalara ne kadar soğuk bakıyor diyen arkadaşlar çıkabilir çıksında önemli değil ! , bildiğim bir gerçek var sen yaşamadın belki ama ben bunu gördüm ve yaşadım ve bunu aktarmaya çalışıyorum burada , şu cümleyi iyi analiz edin !!! doğru zamanda , yeterli tecrübeyle , büyük hacimli makinaya evet.
jöleli saçlarla ss kullanılmaz

bence belli bir yaş ve tecrübe sahibi olduktan sonra ss sırtında daha uzun yaşayabiliriz , yoksa kimse alamaz kulanamaz demiyorum elbette ..... sadece doğru bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum
125 cc ile kim dermiş uzun yol yapılmaz boşversene :cherry: zamanım ve imkanım olsun , adam gibi sana saydığım modellerle dünyayı dolaşmazsam gelin yüzüme tükürün

sen 125 cc den vazgeçme boş ver milleti