7 temmuz ehlıyet sonuçları

gecen sınava girmişti dayım herkese kendi motorunu kulladırmıslar normalde 100 metre olması gerekio ama dayım 2. vites atarkn dur demiş hoca arkadan geçtin die sende tek teker olayına grmek için bunları dusun abi brz hmn ilk gazı verdiginde kaldır tekeri:wiinkk:

onlar zaten robot gibi...vakit dolsun hesabı...moturda 1 saniye dengede durabiliyonmu taam geç diyolar...:p

Ula bide kukalara çarpıp düşüyonmu?.......:queen:

olmaz la o kadar...

peki bu kukaların arası ne olur...harbi bak merak ettim şimdi...önemli olan işlevi tabi ama...:p

bişi değil ya...çocuk oyuncağı bana...tek teker bile scooterda viraj alırım pen...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bişi değil ya...çocuk oyuncağı bana...tek teker bile scooterda viraj alırım pen...:mrgreen:

Bizim zamanımızda 2.5 metre idi aralıkları..... 8 tane vardı......Ve 2 .ci vitesle slaloma girmek mecburiydi...

30 kişi falan girmişti sınava....15 den fazla düşen olmuştu.....
1 kere düşen diskalifiye idi..... Dengesini kaybetmesi yeterli....

Bizim zamanımızda 2.5 metre idi aralıkları..... 8 tane vardı......Ve 2 .ci vitesle slaloma girmek mecburiydi...

abi bize kursta 50cclik bi scooterla grcksn sınava dediler vites olayı nası olcakki onunla ya:silent:

Aah ah nerede o sınavlar :pale:
Bana sınav yaptırsalar düz bir tahta üzerinde durur yavaşlıkta geçme testi yaptırırdım millete :p
Yanlış anlaşılmasın ben de berbat bir sınavdan geçtim... Hatta kesmedi motoru parka parkettim gidonu kitledim anahtarı da hocaya verdim :p

yuuuuupppppiiiiiiii geçmişim sınavı :flower:::pulp::::alkiis::::haapppy:
mete_han abicim bak o kadar söyledim geçicez diye :cherry: bişey biliyoruzda konuşuyoruz.ıslatırız artık abicim::sefereee::cheeeeer::friends:::winkwink

ben a2 direksiyon sınavına girdiğimde sadece bir scooter ile 1 dk içinde sınav yaptılar çok komikti ya :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar