texasozgur Katılım 24 Haz 2006 Mesajlar 63 5 Tem 2006 Konu Yazar #1 Arkadaslar 7 temmuz cuma aksami bi organizasyon yapalim mi?
serdark Katılım 19 Tem 2005 Mesajlar 310 5 Tem 2006 #2 ne düşünüyorsun mesela ? ben katılabilirim bi prg yok benim
texasozgur Katılım 24 Haz 2006 Mesajlar 63 5 Tem 2006 Konu Yazar #4 once fikirler fikirleri alalim once derim ben. Yarin karar verelim ne yapacagimiza ne dersiniz?
fragrance_chaplin Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 869 5 Tem 2006 #5 bostancı beers zira cumartesi sabahı ehliyet sınavına girecekler var.
PcKopatGhostRider Katılım 7 Ağu 2005 Mesajlar 2,317 5 Tem 2006 #7 csunlu' Alıntı: arkadaşlar taximde içelim.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.. :queen: :queen: da taxim konusunda emin deilim..
csunlu' Alıntı: arkadaşlar taximde içelim.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.. :queen: :queen: da taxim konusunda emin deilim..
FutureShock Katılım 2 Mar 2006 Mesajlar 1,456 5 Tem 2006 #9 evetttt cumartesi sınav varrrrrr. ama içelim içelim bostancı kasar taksim de içelim.
PcKopatGhostRider Katılım 7 Ağu 2005 Mesajlar 2,317 5 Tem 2006 #10 okan4037' Alıntı: susuanoglunda ıcelım Genişletmek için tıkla ... yok ya susanoglu uzak marinaya ne dersin..
okan4037' Alıntı: susuanoglunda ıcelım Genişletmek için tıkla ... yok ya susanoglu uzak marinaya ne dersin..
FutureShock Katılım 2 Mar 2006 Mesajlar 1,456 6 Tem 2006 #13 Bu cuma akşamı bişey çıkmicak gibi :silent:
Gürkan Anbarlı Katılım 12 Nis 2003 Mesajlar 824 6 Tem 2006 #14 ************************************************* »»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu Mesaj Bir Uyarıdır, DUYURULAR FORUMUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR 'da yer alan maddelerin ihlali sebebiyle bu başlık kilitlenmiştir. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] ************** Site Yöneticisi: komtan **************
************************************************* »»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu Mesaj Bir Uyarıdır, DUYURULAR FORUMUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR 'da yer alan maddelerin ihlali sebebiyle bu başlık kilitlenmiştir. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] ************** Site Yöneticisi: komtan **************