620 km gez gel ankara da kaza yap

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
dün sözde polatlıya gideceğim diye evden cıktım...hatunu aldım...polatlıya gıttık ordan bı esti ayaş-beypazarı(konakladık)-nallıhan-mudurnu- veee ABANT-bolu-kızılcahamam ve ankaraya döndük...hatunu evine bıraktım 500 m sonra benzinliğe girdim... ve pompacının gelmesini beklerken öndeki gerizekalı pompacıyla tartıştı ve artislik yapacagım dıye arkaya bakmadan geri geri hızlıca geldı motora çarptı... sağ tekerinin bastıgı hizaya motoru park etmiştim ama gene de çarptı ve çamurlugu felan kırdı....tutanak tutmadık çamurlugun fiyatını sorduk 75-100 arası dediler 75 tl aldım eve geldım...baktım ınternette 108 tl....ama bende eski bi tane vardı onu denedım cuk diye oturdu....yarın 1 tane kırmızı sprey boya alıp boyayıp takacagım....Allahtan ben zamanın da fark edip kaçtım kenara ve adamın arka camına vurdum ( keşke camı patlasaydı) yoksa daha motorun üstünede cıkardı ve bana da zarar verirdi...

Motosikleti
teşekkürler...

dün sözde polatlıya gideceğim diye evden cıktım...hatunu aldım...polatlıya gıttık ordan bı esti ayaş-beypazarı(konakladık)-nallıhan-mudurnu- veee ABANT-bolu-kızılcahamam ve ankaraya döndük...hatunu evine bıraktım 500 m sonra benzinliğe girdim... ve pompacının gelmesini beklerken öndeki gerizekalı pompacıyla tartıştı ve artislik yapacagım dıye arkaya bakmadan geri geri hızlıca geldı motora çarptı... sağ tekerinin bastıgı hizaya motoru park etmiştim ama gene de çarptı ve çamurlugu felan kırdı....tutanak tutmadık çamurlugun fiyatını sorduk 75-100 arası dediler 75 tl aldım eve geldım...baktım ınternette 108 tl....ama bende eski bi tane vardı onu denedım cuk diye oturdu....yarın 1 tane kırmızı sprey boya alıp boyayıp takacagım....Allahtan ben zamanın da fark edip kaçtım kenara ve adamın arka camına vurdum ( keşke camı patlasaydı) yoksa daha motorun üstünede cıkardı ve bana da zarar verirdi...

Geçmiş olsun hocam, aman aman ...

Motosikleti
teşekkürler....motor da değildimki...indim motordan kaskı seleye koydum etrafa bakıyordum pompacı gelecek mı dıye... çarpan salak da pompacı ( HATUN) ile tartışıyordu....ona kızdı artıslık yapacagım dıye geri geri hızlıca geldı...aklıma geldı kornada herıf hızlı kalktı ve geri çekilmek daha akıllıca olur dedım ve olduda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

ÖNEMLİ BİR AYRINTIYI UNUTTUM salak adam motora caprtıktan sonra indi jipten ( annesi karısı kız kardeşi 2 tane bebe aracdalar) bu sefer araba vites boşta oldugu ıcın ön ön gitmeye başladı öndeki dolmuşcuya da çarpacaktı.... başkası koşup frene bastı da durdu.... güler misin ağlar mısın....

işte bunun gibi salaklar yüzünden yollarda insanlar boş yere ölüyor.
geçmiş olsun bileder.

Motosikleti
teşekkürler arkadaşlar...

Motosikleti
teşekürler....

gecmiş olsun yanımızdan kelebek gecse dıkkat etmemız lazım

Motosikleti
teşekkürler arkadaşlar....yanarım yanarım da 620 km gezdım kötü yol koşulları vs hıc ama hıc kaza vs atlatmadım ...geldık benzınlıkte öküzün bırısı kırdı geçirdi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar