cok guzel gezi olmus usenmeyip bizimle paylastigin icin ayrica tesekkurler
abimde ne guzel yazmis heeyytt bea ne guzel hevesler bunlar :cat:
Kardeş çok sağolasın gezini bizlerle paşlaştığın için.Benim motorum yok,ben de senin gibi motorla geziler yapmayı çok isterdim.Ben de Tokat'a giderdim,senle hemşehri sayılırız.Amasya'ya 60 km aramız.Benim de motorum olsaydı kesin giderdim oraya motorumla.Bu sene arabayla gittim,oda zevkli oluyor ama inan ki motorun yerini tutmaz sanırım.Ben motor aşığıyım ama evlendik artık çocukda var,bu saatten sonra yapamam.Bu motorlarda ucuz değilki bi tane de motor alasın.Arabamı satsam alasını alırım ama olmaz, bekar olsam satardım uygun biaraba bide motor alırdım ama değilim, arabada lazım.Ben bu tip motorların havalı ama uzun yola uygun olmadıklarını düşünüyorum.Herhalde daha uygun bişey alırdım.Motorun çok güzel inan ki ama seninde dediğin gibi 2 saatten sonra yorar adamı.Enduro daha uygun olur sanırım.Mesela suzuki v strom yada transalp v.s.Ama ben senin gibi tek başıma cesaret edermiydim bilmiyorum.İlk tecrübelerimde birkaç kişi iyi olur,deneyim kazandıkça yalnızda gidilir tabi.Neyse kardeş gezilerini bekliyoruz.Allah(c.c)kaza bela vermesin.Not:Haaa bu arada dini mekanlarıda gezecem demişsin ama yazmamışsın,dindar bi kişiliğe sahipsin sanırım.Kastamonu'da meşhur şeyh vardır adını biliyodum bak şimdi unuttum,orayı ziyaret etseydin.
abimde ne guzel yazmis heeyytt bea ne guzel hevesler bunlar :cat: