50cc motor önerisi

Motosikleti
yok
dostlar selamlar 50cc şehir içi kullanmalık motor arıyorum uygun fiyatlı öneriniz var mı?

Motosikleti
Ns200 15"
Gözünüze kestirdiğiniz bütün Çinli 50cc modelleri hemen hemen aynılar sadece görünüşleri farklı.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Gerçekten iş görecek bir şey istiyorsan "Ruhsatta 50cc fabrika çıkışlı XXXcc" den başka seçeneğin yok gibi, 50cc ile yokuş çıkarken hayata küsersin, hele arkanda biri varsa yokuşta iner birlikte motoru istersiniz :D

Şaka şaka o kadar da güçsüz değiller ancak tamamen düz site veya sanayi/fabrika içi gibi yerler dışında mantıklı da değiller. 2 zamanlılar hariç, onlar güçlü. Hele modifiye edersen 2 zamanlı 50cc bir scooter gazla tekere gelecek kadar tork kazanabilir.

Motosikleti
yok
Gerçekten iş görecek bir şey istiyorsan "Ruhsatta 50cc fabrika çıkışlı XXXcc" den başka seçeneğin yok gibi, 50cc ile yokuş çıkarken hayata küsersin, hele arkanda biri varsa yokuşta iner birlikte motoru istersiniz :D

Şaka şaka o kadar da güçsüz değiller ancak tamamen düz site veya sanayi/fabrika içi gibi yerler dışında mantıklı da değiller.
aynen onlara bakıyorum da tam anlamadım muhabbetini bir tane şey görmüştüm mondial uag 50 150 cc çıkışlı biraz bilgi verebilir misin?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
aynen onlara bakıyorum da tam anlamadım muhabbetini bir tane şey görmüştüm mondial uag 50 150 cc çıkışlı biraz bilgi verebilir misin?
Motoru satarken 50cc satıyorlar ancak bayi size "Hacim Yükseltme Kiti" satıyor veya hediye ediyor. Ruhsata işletmeyi de tamamen sizin sorumluluğunuza bırakıyorlar. Ruhsata işlettiğiniz sürece yasal bir işlem aslında.

Başlangıç olarak daha önce kullandığım için bu kafada Yuki Gusto öneririm, biliyorum bir scooter değil bir cub ancak kullanması onlar kadar kolay. Sitedeki yeni kasa değil de bir önceki kasadan bahsediyorum. Ön disk fren ve motosikletin evdeki aletlerle tamir edilebilecek kadar basit bir yapısı var, parçaları o kadar ucuz ki motor düşse de üzülmezsin. Yakıtı bildiğin kohluyor, depo küçük ancak uzun yol yapmayacaksan fazlasıyla yetiyor. Karbüratörü düzenli temizlediğin sürece pek sıkıntı çıkartmaz, 2 kişi yokuşu keçi gibi tırmanıyor, limitör iptallileri 80km/s lik kadranı deviriyor. Tam motora başlamalık veya ekmek teknesi yapmalık motor. Bu modeli piyasada birkaç farklı markada klonu var, Yuki Gusto da klonlardan biri tabi. Mondial klonunda ön fren kampana ondan uzak dur.

Motosikleti
yok
Motoru satarken 50cc satıyorlar ancak bayi size "Hacim Yükseltme Kiti" satıyor veya hediye ediyor. Ruhsata işletmeyi de tamamen sizin sorumluluğunuza bırakıyorlar. Ruhsata işlettiğiniz sürece yasal bir işlem aslında.

Başlangıç olarak daha önce kullandığım için bu kafada Yuki Gusto öneririm, biliyorum bir scooter değil bir cub ancak kullanması onlar kadar kolay. Sitedeki yeni kasa değil de bir önceki kasadan bahsediyorum. Ön disk fren ve motosikletin evdeki aletlerle tamir edilebilecek kadar basit bir yapısı var, parçaları o kadar ucuz ki motor düşse de üzülmezsin. Yakıtı bildiğin kohluyor, depo küçük ancak uzun yol yapmayacaksan fazlasıyla yetiyor. Karbüratörü düzenli temizlediğin sürece pek sıkıntı çıkartmaz, 2 kişi yokuşu keçi gibi tırmanıyor, limitör iptallileri 80km/s lik kadranı deviriyor. Tam motora başlamalık veya ekmek teknesi yapmalık motor. Bu modeli piyasada birkaç farklı markada klonu var, Yuki Gusto da klonlardan biri tabi. Mondial klonunda ön fren kampana ondan uzak dur.
hocam bunu aldık yüksellttik diyelim ruhsata işletince sigorta falan yaptırmak gerekiyor mu 125cc üzeri olduğu için

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
işlemeyince çevirmede falan sıkıntı olur dimi
Polis o motorun ulaşamayacağı hızlarda gittiğinizi görmediği veya özel aletlerle ölçüm yapmadığı sürece anlamaz veya anlasa da göz yumar. Motorun ruhsatta ne olarak geçtiği de önemli çünkü 50cc motoru B sınıfının yanında gelen M sınıfı ile kullanabiliyoruz. Ruhsatta motorlu bisiklet veya scooter olarak geçmediği sürece A1 Ehliyet ister, kısaca aldığınız araç M sınıfı ehliyet kapsamında olmalı. Ruhsatta L1 diye geçer.

Motosikleti
yok
Polis o motorun ulaşamayacağı hızlarda gittiğinizi görmediği veya özel aletlerle ölçüm yapmadığı sürece anlamaz veya anlasa da göz yumar. Motorun ruhsatta ne olarak geçtiği de önemli çünkü 50cc motoru B sınıfının yanında gelen M sınıfı ile kullanabiliyoruz. Ruhsatta motorlu bisiklet veya scooter olarak geçmediği sürece A1 Ehliyet ister, kısaca aldığınız araç M sınıfı ehliyet kapsamında olmalı.
b var sadece bulundugum yerde de motor ehliyeti veren kurum yok o yüzden mecbur böyle birşey arıyorum

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
b var sadece bulundugum yerde de motor ehliyeti veren kurum yok o yüzden mecbur böyle birşey arıyorum
Tamam. Ruhsatta araç L1, L2 veya L6 olarak geçtiği ve 45km/s dan hızlı gitmediği sürece M sınıfı ehliyetle trafikte "50cc motorlu bir araç" sürebilirsin. Ruhsatta L3 diye geçerse Motosiklettir binemezsin.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
4 tane motor tecrübem oldu bu konuda aşağı yukarı her birinide 400 500 km bandında kullandım kuzenlerimin yiğenlerimin motorları rodajlarını ben tamamladım günlük yaptığım yol fazla diye şöyle söyliyim.
sürdüğüm motorlar arasında en beğendiğim hiç şüphesiz yuki route 110 du.

Kuba grace 50 ,Borellimi berellimi öle bişey vardı o ,birde modial capiçino s
kubalar ruhsatta 50 gözüküp 125 likti
mondial 50 likten 80 liğe çevirme
yuki de 50 cc gözüküp 110 cc di

şuanda hemen hemen hepsi 5 bin km leri geçtiler ve hala kondisyonu düzgün ve sorunsuz olan aralarında yuki.
yeni modeli varmı bilmiyorum hepsi 2024 model bu dediklerimin.

bütün hepsine parantez açıyorum hiçbirinin doğru düzgün parçası yok olası bir parça durumunda aylarca beklersin muhtemelen.

yukide 1 bucuk ay aldığımız bayiden parça bekledik gelmedi sonrasında kaynarca tarafında bir bayiyi arayıp elinde olduğunu öğrenmiştim gidip direkt değiştirmiştik burda bayilerinde sorunu olduğunu düşünüyorum.

seçim sizin tamamen ama hepsi aynı b*kun laciverti.

Yinede alıcak olsam route 110 alırdım muhtemelen

Bu arada düzeltme yapayım teknolojik anlamdada en doluları route 110 elcik ısıtma vs vs bişeyleri var detaylı incelersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar